passion's satisfaction

antara gmbar2 terkini yg tuanku amik


Assalamualaikum... salam pembuka bicara
aku sebuah blog. aku sebuah blog. aku sebuah blog.

tuanku baru je balik dari hotel kt kajang, tempat parents and sibling beliau bercuti. balik2 beliau trus bukak email. and guess what? satu email telah menarik perhatian tuan ku.

tuan ku telah dapat satu email dari seseorang, and dlm email tu dia kta dia interested nk dptkan few gmbar2 tuan ku utk dijadikan kalender tahun 2008. :) ni kali kedua tuan ku dpt tawaran cmni

wpun blum confirm, but still Alhamdulillah sbb at least tuan ku tahu gmbar2 beliau ada kualiti, wpun tuan ku pun masih muda dlm bidang ni. mgkin bkn la terlalu hebat, tp Alhamdulillah. still it's passion's satifaction.


pengajaran dan iktibar yg boleh diambil: ada pengajaran ke? hmm... bak kata ejoy, usaha-daya-cita-tawakal. Ingat Allah, Allah ingat kita, wpun kita lupa (tuan ku pun bkn baik orgnya)

5 Response to "passion's satisfaction"

  1. s|t| Fa3zaH says:
    28 November 2007 6:26 PTG

    terpaksalah lebih dr kfc... :P

  2. BlankQo | Farid says:
    28 November 2007 9:42 PTG

    yg lebih dari kfc hanyalah OCP - Osik Chiken Pencen buatan atuk molek, haha

  3. s|t| Fa3zaH says:
    29 November 2007 9:13 PTG

    hahahah....
    cantek gak tu...

  4. wani ezryl * says:
    3 Disember 2007 7:54 PTG

    ckup koleksi gmbr2 nnti, boleh publish buku photography. best tu ^^

  5. BlankQo | Farid says:
    3 Disember 2007 8:52 PTG

    huhu, aku de plan cmtu gak. tp wat masa ni xde bajet ar :P nk print kt msia, cost mahal gile. nk print over internet, xde kad kredit plak. aduihhhh...