kolej canselor, aku dan dia

Assalamualaikum... salam pembuka bicara
aku sebuah blog. aku sebuah blog. aku sebuah blog.

arini, lps abis kelas ccna tuan ku mkn mlm dgn aweknya di cafe kolej canselor (kc). so apa beza ngan mkn2 mlm yg lain? well, to start the story, tuan ku masa muda2 dulu (masa memula couple), kt situ la dia dating. setiap malam, 8-12mlm. gile betul tuan ku tu.

so arinini adalah antara ari2 terakhir tuan ku kt upm. so waktu mkn tu byk mengimbau kenangan lalu. tuan ku sendiri tergelak, smbil berkata "gile betul la kita dulu2 kan..." :P byk kenangan kt kc tu.. sbb mkn situ la, awek tuan ku penah kena kejar mak guard, sbb mkn situ la jugak la tuan ku kena buang kolej dulu (rasanya la).

well, nmpknya detik2 tu dh pun berakhir. hmpir 5 tahun dh berlalu. mb kematangan membezakan kita harini dan kita semalam. lepas ni bermula la jalan cerita baru, bila tidak lagi berada di dunia kampus.


pengajaran yg boleh diambil: klu sesape yg ada duk kt kampus lagi tu, gunakan la peluang n masa yg ada, sbb masa tu xkan berulang lagi...

2 Response to "kolej canselor, aku dan dia"

  1. wani ezryl * says:
    3 Disember 2007 7:57 PTG

    wahh daku pun rindukan KC tu!! T_T udang goreng kunyit dia.. padprik udang dia.. tomyam udang dia!! *semua berunsurkan udang, apa kes? hahaha* dlu ptg2 selalu lepak kat bench dpn padang smbil mkn ais krim, mlm2 lepak kafe mkn2. pernah sekali kne salak ngan anjing ms nk seludup balik ke kolej dr KC.. ahaha *pjg pulak penerangan ni* :b

  2. BlankQo | Farid says:
    3 Disember 2007 8:54 PTG

    br aku teringat, ko ngan mazia pun pengunjung KC yg setia gak. hari2 nmpak korang, haha