Aku Ke China

Assalamualaikum... salam pembuka bicara
aku sebuah blog. aku sebuah blog. aku sebuah blog.


hari isnin yg cuti aritu tuan ku telah pegi ke China semata2 utk mengambil gmbar... 


China Town
Chinese Temple

opsss.. terkantoi plak ngan gmbar GULA PRAI... yg sebenarnya tuan ku telah ke China Town semata2 utk mengambil gmbar :P then kebetulan ada event sempena deepavali... tp kali ni tuan ku tidak ke India utk tujuan tersebut... still kt China Town

Temple of Hindus
Riding Horse

lps tu tuan ku pg open house umah mak long dia n umah member dia zabari. tamat cerita :P


Tuan ku kata...
nilai won turun lagi... 1,000.00 KRW = 2.43342 MYR

pengajaran dan iktibar yg boleh diambil:
Malaysia is a beautiful country. We live together even we are different races. After all, we are Malaysian!

4 Response to "Aku Ke China"

  1. bzz Says:
    28 Oktober 2008 3:03 PTG

    "Kita Melayu ke, kita cina ka, kita india ka, kita orang putih ka... Kita kan orang Malaysia"

    Susan Lancaster - Pimaipimaitangtu.

  2. uShop says:
    28 Oktober 2008 8:53 PTG

    dirgahayu MALAYSIA..

    selamat hari raye tuan blog!!

  3. wani ezryl * says:
    28 Oktober 2008 9:16 PTG

    turun lagi? woo adakah rkyt msia akan semakin kaya?? (tibe2) :PP

    lawa lah gambar kat china town. salute! ^^

  4. BlankQo says:
    28 Oktober 2008 9:58 PTG

    bzz --> sudah pastinya Susan Lancaster tidak menyambut deepavali xD

    ushop --> baik ko balik malaysia.. bole smbut deepavali :P

    wani --> won mmg turun lagi, tp aku tgk pengurup wang kt mvalley xturunkan harge pun.. hampeh!