So I am back in Wedding

Assalamualaikum... salam pembuka bicara
aku sebuah blog. aku sebuah blog. aku sebuah blog.


1. did a product photography session for Samirah Frozen Food yesterday.


Samirah Frozen Food
Samirah Frozen Food
Samirah Frozen Food

2. so tuan ku is back doing wedding after rest for months :) and lots of jobs offer till end of the year. bak kte eiyna, rezeki anak :P tp byk yg kt luar kl, so charging susah skit nk buat. charge lebey nnti diaorg kte mahal plak, huhu. therefore, for those yg duk kt utara, especially penang n bajet xde nk import aku leh try contact my friend shamir yg buat wedding photography kt sne *shamir, aku dh tlg ko iklan ni.. hehe

3. for the rest yg duk kt KL n lain2 tmpat plak n nak servis photography (wedding, commercial, stock photos), leh contact Farid (013-309 7227) or try wusha kt Creative Exposed first.

Tuan ku kata...
btw, sesape photographer yg tingin nk outing sesama ramai2 kt kl, leh la tinggalkan email kt comment... kta g outing reramai tembak gambar smbil sharing ilmu (xkisah la korang guna SLR or PNS, yg penting ada passion n keinginan!). masa n tmpat akan dibagitau melalui email bfore outing *dun wori, ada byk outing ktaorg buat, insyaallah... owh, lupe bgtau.. FREE jer, cuma kos tanggung masing2 le.. hehe ;)

pengajaran dan iktibar yg boleh diambil:
xde bisnes yg berjaya dlm dunia ni buat keje sorang2... u have to work together with others, n tolong menolong :)

7 Response to "So I am back in Wedding"

  1. Eiyna says:
    8 November 2008 12:36 PG

    hohoho..tgok pic kuih2 tu cam bes jerk nak mkn ;p muga terus sukcesssss.......gud lark!

  2. Nadia says:
    8 November 2008 2:05 PG

    selamat kembali ke fotografi perkahwinan XD must be a great long break eh.
    dan gambar untuk Samirah Frozen Food tu berjaya menarik ati saya untuk makannn XDDD

  3. wani ezryl * says:
    8 November 2008 5:39 PG

    wahh katne nex pitstop korang? *tgkp gmbr* xD

  4. Fizie says:
    9 November 2008 12:44 PG

    wah..cun siot gambor..caya le blanqko..gud luck bro..learn a lot from you..thank a lot..

  5. Jard The Great says:
    10 November 2008 1:16 PTG

    salam... terliur plak tinguk gmbr nih..

    nak trade link bole???

  6. saya says:
    11 November 2008 10:01 PG

    oh blog..saya pikirkan tuanmu yang pergi cuti berkahwin ittewwwww....

  7. 文章 says:
    11 Ogos 2015 3:26 PTG

    餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問