Bayaran pertama utk gambar tuan ku

Assalamualaikum... salam pembuka bicara
aku sebuah blog. aku sebuah blog. aku sebuah blog.

Alhamdulillah, akhirnya dapat jugak bayaran utk gmbar tuan ku. Bagi yang tak tau, tuan ku telah berjaya menjual gmbarnya kepada advertising company beberapa minggu yang lepas, wpun baru mendapat bayarannya hari ini. lambat btul nk maybank clear cheque diaorang, dekat seminggu gak baru clear. maybank kol tuan aku, suh beliau fax dokumen utk clear kan. mana la tuan aku nk cari mesin faks! seminggu tggu company tu buat payment, seminggu tunggu maybank process, seminggu baru clearkan.

gmbar apa? gmbar masa hari raya. actually gmbar tu utk family collection je, tp dh ada company nk beli so tuan ku jual je la. gmbar sepupu tuan ku tgh salam emaknya memohon ampun dan maaf. gmbar tu pada tuan ku xlawa pun, but since dah ada orang nk, tuan ku pun xlepaskan peluang yg ada. yg penting, keluarkan model release!

akhir kata, tahniah utk tuan ku!

Pengajaran: Usaha tangga kejayaan, gagal sekali xbermakna gagal selamanya

6 Response to "Bayaran pertama utk gambar tuan ku"

  1. bZz says:
    20 November 2007 1:47 PTG

    uhh kayo pakcik

  2. s|t| Fa3zaH says:
    20 November 2007 4:00 PTG

    model tambahan mau tuntut kfc!!

  3. BlankQo | Farid says:
    20 November 2007 11:49 PTG

    model tambahan xdpt sbb muke dia xnmpak... so xlulus :P

  4. s|t| Fa3zaH says:
    21 November 2007 12:27 PTG

    tp klu tanpa dia xde menunjukkan suasana hari raya!keikhlasan masa memintak maaf tu penting!....huhu...

  5. BlankQo | Farid says:
    21 November 2007 6:15 PTG

    ini mesti sbb byk buat dosa :P

  6. faezah Says:
    21 November 2007 8:46 PTG

    bkn dosa..
    kesilapan...
    biasa la...
    tak sempurna...
    ;P