Mengorak langkah baru

Assalamualaikum... salam pembuka bicara
aku sebuah blog. aku sebuah blog. aku sebuah blog.

Ini adalah update utk beberapa minggu lalu. Tuanku telah pergi ke PWTC semasa perhimpunan agung UMNO. bkn sbb tuan ku jadi penyokong UMNO atau pengintip pembangkang di sana (juga bukan buat keje part time sapu sampah kt sana). Tuan ku pergi atas tugasan dan tanggungjawab yg diberikan oleh majikan beliau, utk jaga booth TEKUN Nasional di tapak MCED. Minggu tu ialah pelancaran sistem yg dibangunkan oleh tuan ku (TEKUN Financial Application System). jadi tuan ku perlu berada di sana utk backup jika ada apa2 yg berlaku semasa sistem digunakan.

Tuan ku juga telah mendaftar sebuah company, memandangkan berada sebelah je dengan SSM. Nama company "Maya Lestari". Utk ICT solution spt pembangunan software, web & mobile application. Didaftarkan sebagai milikan bersama bersama rakan tuan ku. Takde apa2 corporate identity lagi setakat ni sbb tuan ku sibuk. Di daftarkan bagi menyelesaikan masalah yg xdapat diselesaikan di company lama (*salah satunya sbb nama tuan ku xde kt lesen perniagaan, tp byk lagi sbb lain)

1 Response to "Mengorak langkah baru"

  1. bZz says:
    16 November 2007 2:06 PTG

    maya lestari?
    Tu dah ala2 nama idaman Kj tuh...