rumah baru mereka dan keluarga mereka

Assalamualaikum... salam pembuka bicara
aku sebuah blog. aku sebuah blog. aku sebuah blog.


tuan ku sekarang ada kt penang, cuti raya haji+krismas sekali :P actually tujuan utama tuanku balik ialah tlg angkat barang utk pindah g umah baru kt penang. oleh sbb umah ni umah beli, so parents tuan ku klu leh nk decorate umah tu baik2 sbb mb bermastautin di sana after bapa tuan ku pencen. oleh sbb xde keje tuan ku pun tlg mak tuan ku decorate living room umah baru. pictures below adalah imaginasi mereka utk umah baru tersebut (lbh kurang la...)











Oleh sbb mgkin xsemua orang berpeluang dtg umah tuan ku, so beliau pun amik shot dr kerusi2 yg ada kt umah tersebut supaya korang dpt rasa seolah2 berada di sana kelak, huhu:






pengajaran dan iktibar yg boleh diambil:
fikir dahulu sblm buang... sblm buang sofa2 buruk dan katil2 reput.
*tuan ku and family xpindahkan brg lagi, sbb bekalan air lum masuk. xleh nk cuci rumah lagi
*ni alamat br umah parents tuan ku kot2 ada sape2 berhajat nk dtg kelak:
No 47, Lorong Jawi Jaya 7,
Taman Jawi Jaya,
14200 Sungai Jawi,
Pulau Pinang

2 Response to "rumah baru mereka dan keluarga mereka"

  1. wani ezryl * says:
    24 Disember 2007 5:07 PTG

    wahwahh tingkap besar.. menarik2! :D

  2. abu Says:
    16 Januari 2009 1:02 PTG

    boleh tahu sofware yg anda gune tuk gambo tu? menarik sungguh... minta tunjuk ajar yaa.. tq..