Sibling2 ku yg sepor-ting...

Assalamualaikum... salam pembuka bicara
aku sebuah blog. aku sebuah blog. aku sebuah blog.

tuan ku smpai umah pagi td, dkat pukul 1 pagi. beliau ngan sibling dia balik penang utk hari pengebumian late grandfather mereka di perak. so klu dh pegi perak, of course balik penang sbb lbh kurang 30 min je. lagipun nk kemas umah and angkat barang g umah baru. plus, diaorang kena cat umah tu almost exactly cm dlm rajah interior 3d yg tuan ku buat. so masa tgh cat2 tu tetiba tuan ku ngan sibling nya terpikir utk record video utk tontonan umum sekeluarga.. video ske2 jer, menghilangkan penat mengecat. ni ar salah satu video tu (yg lain xupload lagi):


pengajaran dan iktibar yg boleh diambil:
hubungan baik sesama sibling mmg penting supaya susah senang leh tlg sama2. sibling tuan ku mmg kelakar2 orgnya, cakap pun jenis merapu jer, hehe. tapi skang ni dh short sorang sbb dia melepak kt korea. so kurang ar skit kekelakarannya tu :)

6 Response to "Sibling2 ku yg sepor-ting..."

  1. emberg Says:
    15 Januari 2008 5:03 PTG

    hua hua hua.... cam best jer...
    siot den takde...
    tp korang mmg sengal... leh plak cmtu

  2. ch|nan Says:
    15 Januari 2008 5:08 PTG

    ek eleehh...2 jeles arrr 2..huhuhu...xpa..selagi matahari terbenam ditempat yg sama...ang pn leh join utk next version yg harap2 lg kreatif...huhuhuh

  3. BlankQo | Farid says:
    15 Januari 2008 5:10 PTG

    heh, duk korea tu wat je la cara duk korea...
    org korea mana kreatif cam kitaorang.. haha

  4. wani ezryl * says:
    16 Januari 2008 10:18 PG

    haha kelakar sungguh tarian tersebut. pasni bolehlah korg jd back-up dancers agnes monica xDD

  5. s|t| Fa3zaH says:
    19 Januari 2008 4:39 PTG

    apakah??
    nnt leh la wat performance ing kawen...
    huhu...

  6. 文章 says:
    11 Ogos 2015 3:22 PTG

    餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問