Old Friends


Assalamualaikum... salam pembuka bicara
aku sebuah blog. aku sebuah blog. aku sebuah blog.


tuan ku bz skit lately, xsmpat pun nk surfing or komen blog2 kengkawan dia... so dia mintak maap kt sume. sbb dia ada kerja yg perlu diselesaikan dlm masa terdekat (tp ada plak masa nk dibuang utk tulis blog... ceh!)


Tghari td tuan ku pegi wedding kawan sekolah lama beliau, Murni kt bandar tun razak. masa feb 1999 tuan ku tpaksa pindah ke penang after sekolah kt situ since 1997. tuan ku tahu kawan dia tu nk kawin pun bila member dia hafeez kol n ajak pegi. well, bila lagi nk jmpa kawan2 lama klu x masa2 cmni.

ramai gak jmpa, especially yg pompuan. tuan ku pun pelik mana bdk2 laki menghilang... pupus betul kaum laki ni. ramai muka tuan ku cam, but nama... fews je yg dia ingat. pape pun dia nk ucapkan thanx kt kawan2 dia yg still lg ingat nama penuh dia wpun almost 10 years xjumpa, n sori la klu xkenal. "Korang sume pun dh macam mak orang, cmna la aku nk kenal ;)".

sblh malam, satu lagi gathering kecil2 lan... dgn member2 laki diploma yg masih ada di sekitar KL. wpun 7 org n just makan2, but happening! thanx Pekan coz blanja kitaorang makan satey... lebey seratus gak tu. maklum la, klu dh order daging rusa tu, maunya xmahal :)

Tuanku kata...
pada mereka yg masih lagi single, jemput le aku masa korang kawin nnti... insyaallah aku dtg klu xde mslh! To Murni, congrats n smoga bahagia ke anak cucu!

pengajaran dan iktibar yg boleh diambil:
Kawan2 ni la tmpat kita mintak tlg. jaga hubungan sesama rakan, especially lelaki. klu pompuan tu biasanya after kawin, laki dia jaga. tp lelaki, still lagi perlu berhubung sbb lelaki selalu kena btukar2 ilmu n pengalaman. org kata jaga silaturahim n bersatu teguh. klu nk buat bisnes pun, network kena baik. Insyaallah, buat baik dibalas baik!

4 Response to "Old Friends"

  1. eM-BerG says:
    30 Mac 2008 2:08 PG

    penjuru atas kanan skali...
    lawak2

  2. wani ezryl * says:
    30 Mac 2008 8:07 PG

    sate rusa brape sen secucuk? pastu rs dia camne? xprnh rs daging rusa :]

    haha tu la biasanya kenduri-kendara ni kite tgk bdk2 pompuan yg suka dtg meramaikan majlis [meramaikan meja makan kot, termasuk kite ekeke]. bdk lelaki ada la sekerat 2 tp group skolah kitorg better sket la ada 7-8 camtu [diorg pun cintakan meja mkn ahaha]

    ::)

  3. BlankQo says:
    30 Mac 2008 10:10 PG

    emberg-> ciss.. gelakkan hamba. dh tau tu sonyap2 jola :P

    wani-> satu cucuk 1.80 and rasa dia liat sikit bbanding daging lembu. tp sedap gak ar.

    the best part is, aku pun xtau kawan aku yg kawin tu ingat aku lagi ke x :P xpela, yg penting aku dpt mengenyangkan perut ku yg lapar, huhu

  4. Miss jane says:
    31 Mei 2010 2:47 PTG

    成人論壇,080聊天室,080苗栗人,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人電影,成人遊戲,成人文學,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,正妹牆