abg ku lari dari rumah

Assalamualaikum... salam pembuka bicara
aku sebuah blog. aku sebuah blog. aku sebuah blog.


gmbar2 kawin yg masih blum smpat disentuh

haha, tipu jer :z

mlm ni n esk abg tuan ku akan tdo balakong. bkn sbb dihalau bini, tp sbb bini dia blk johor atas urusan2 yg xdpt dielakkan. so, klu dia duk shahalam pun misti boring tahap cipan sbb xde org.

awek tuan ku plak kata... "aik, abg nan dh xreti tdo sorang ker :p"

actually, tuan ku glad dia tdo sini sbb lama dh xsembang since abg dia kawin bln lps lagi. and tuan ku sure abg dia plak pasti merindui saat2 menonton bola sehingga ke awal pagi.. (dh kawin kena tdo awal beb.. nnti bini marah :p)

Tuanku kata...
soalan bagi org2 yg dh berkahwin... adakah anda merindui zaman bujang anda???

pengajaran dan iktibar yg boleh diambil:
buat la apa saja perkara yg anda nk buat (asalkan halal dan xdimurkai) selagi korang masih bujang... sbb pas kawin, korang kena sentiasa pentingkan family dahulu bfore diri korang..

11 Response to "abg ku lari dari rumah"

  1. ofleza rensco says:
    13 Jun 2008 1:40 PG

    uish..boley bikin gado post title ko nie..haha..sib bek awal2 tu ko tulis tipu je..haha! [tingat layan golf ngan korg smpi sebelum subuh pastu aku cm weng tetibe nk blk umah..lol!]

  2. BlankQo says:
    13 Jun 2008 1:44 PG

    haha, tu pasal awal2 lagi aku dh tulis tipu je :P
    n aku dh mintak permission dulu utk tulis title tu.. ahaxxx (macam ada copyright la plak kan :P)

    jom golf lagiiii

  3. BlankQo says:
    13 Jun 2008 1:51 PG

    btw, atas nasihat ben, aku dh tukar title ke ayat yg lebih lembut :D

  4. ofleza rensco says:
    13 Jun 2008 1:56 PG

    hmm..now its much more better..haha!

  5. BpK AyAM zainal says:
    13 Jun 2008 2:15 PG

    hahaa...utk megelakan merindui zaman bujang, kita enjoy la abis2..nanti da ada bini, kena jaga bini la siang n malam, diulangi MALAM..hehehe

  6. v|jay s|ngh a.k.a ch|nan Says:
    13 Jun 2008 2:16 PG

    huh...laju giler lu komen ben...chiest!!
    meh la lwn golf ngan gua kalo brani!!!

  7. BlankQo says:
    13 Jun 2008 2:44 PG

    bkn main huruf besar lagi ko punya MALAM jaynal.. haha

  8. wani ezryl * says:
    13 Jun 2008 9:27 PG

    alah xpe farid nnti ko da kawen kang ko enjoyx habis2an dgn family pulak haha (ajak ina tgk conference apple) :P

  9. ofleza rensco says:
    13 Jun 2008 10:36 PG

    gua komen laju2 sbb gua prihatin psal lu bro..mane tau lu bosan ley lawan golf ngan gua lg..lol!

  10. Put3r@ says:
    13 Jun 2008 11:55 PG

    Terkenang jugak kisah lalu masa ddk rmh blankq(Men golflah aku paling lemah, asik masuk kolam je pukul).
    Nan dah dtg, apalagi suruhlah dia masak asam pedas.
    Asam Pedas + kangkung goreng dgn prencah apa tah, slurpp...
    :P best gile

  11. wani ezryl * says:
    14 Jun 2008 5:40 PG

    cetts korang ni cerita2 main golf mcm main betul2. haha ;]