Aku kawan artis

Assalamualaikum... salam pembuka bicara
aku sebuah blog. aku sebuah blog. aku sebuah blog.


Skarun main base (silhouette)

mb ramai kengkawan discozmate dh tau salah sorang dari mereka telah menjadi artis n kuar kt radio td (pukul 9-10mlm). bila dpt tau je dia nk masuk konti, tuan ku trus menawarkan diri utk record slot tersebut iaitu segmen "Music Icon". beliau yang bernama zulhilmi aka ejoy aka karun telah ditawarkan utk ditemubual bersama bandnya Trailblazr di radio kegemaran ramai pelajar2 upm Putra FM 90.7.

selain dpt mendengar dua lagu ciptaan mereka (Superstar dan Citra Dunia), sahabat discozmate lagi sorang iaitu iza aka lady crystal ni pun smpat anta msg mengucapkan tahniah kt mereka, lalu dibacakan oleh dj tersebut pd minit 25:07. utk mendengar ulangan segmen tersebut semula, boleh la klik di player flash di bawah utk streaming... atau klu nk download, klik ke link ini (44.3MB). owh, sesi mereka berlangsung slama 38 minit 41 saat setelah dibuang semua iklan dan lagu2 selingan. and minta abaikan bunyi hp tuan ku di minit 37:05 k, hehe










Tuanku kata...
mana la aku tau software tu record gak mic laptop masa tu... masa tu jaynal kol aku ajak makan.. huhu. klu korang de terdengar bunyi2 msg kt hp, itu aku berbalas msg ngan iza sbb mengumpat ejoy, haha :P

btw, congrats and best of luck to karun, buluh, taufik n ahli2 trailblazr yg len :) aku ingat nk anta msg gak masa live tu tp xsmpat :P

pengajaran dan iktibar yg boleh diambil:
xkan member dh jadi artis, baru nk baik ngan dia... tu la, kan dah menyesal sbb xnk baik ngan dia bfore dia famous, huhu. nk bkawan pun kena berkira famous or xfamous ke???

7 Response to "Aku kawan artis"

  1. wani ezryl * says:
    31 Julai 2008 8:20 PG

    ntah ko ni. ooo da famous baru nk kawan ek.. bahaha. oh ye kite da lama nk tau camne nk pakai podcast ni ek? apa website dia? gwe tercarik2 ni :PP

  2. BlankQo says:
    31 Julai 2008 9:36 PG

    aku try gak cari website yg leh host podcast tp xjmpa. yg aku guna ni kena ada hosting sendiri utk letak fail2 ko. but mb ko ada idea lain ke, tp tutorial yg aku nye ko leh studi kt sini.

  3. ch|nan Says:
    31 Julai 2008 10:41 PG

    bekas housemate ku menjadi artis???wah...gempak bangat nih!!!!ejoy..ejoy...we want ejoy!!!

  4. wani ezryl * says:
    31 Julai 2008 10:50 PTG

    oo kite da check la wsite yg ko bg tu. blogger xboleh add2 coding java ni. dia mengada2 lolx. aaa kite pon xfaham camne nk buat ni. xpe la kalau xley podcast kite carik benda lain ahax. thnx bgt! ;]

  5. wani ezryl * says:
    31 Julai 2008 10:51 PTG

    oh wait. nnti kite try dlu :P

  6. ejoy trailblazr says:
    1 Ogos 2008 9:03 PG

    waaa... terharu gile ngan kengkwn aku ni..
    walaupun hasil rakaman lagu yg dipersembahkan mase kat konti kurang memuaskan.. (nasib baik la.. unplugged ok sket kot)may be sbb kurang bersedia kot..
    "sometimes we have to grab the opportunity bcoz it may not come twice kn.."

    *lum tahap artis lg ni.. long way to go.. hehe.. nway, thanks a lot to farid sbb tlg rakamkan interbiu tuh.. huhu.. and to all yg mendengar especially lady_...-thanks for your YM msg! :D

  7. 文章 says:
    11 Ogos 2015 3:13 PTG

    餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問