Bukit yang tinggi ialah Bukit Tinggi

Assalamualaikum... salam pembuka bicara
aku sebuah blog. aku sebuah blog. aku sebuah blog.


tuan ku secara jujurnya mengaku bersalah kerana tidak mengupdate aku untuk kesekian kalinya. weekend pun penat, kata beliau.


smlam dpt jugak tuan ku outing amik gmbo ngan geng2 photographer dia, after months of planning. yg ni pun hampir2 xjadik gak. so oleh sbb faktor2 tertentu, xsmpat nk ajak lebey ramai join. Insyaallah pasni, lebih ramai join n tuan ku ckp sori kt mereka2 yg xsmpat nk jmput.

Us at Bukit Tinggi
from left emberg, faizal, tina, farid, pekan, liza

Shooters

Shoot like a pro

Learn and Share
2 girls only


Tuanku kata...
gmbar2 di atas xsmpat edit, psl xinstall photoshop lagi kt laptop. sape nk join outing2 pasni, leh gtau aku k... kita g reramai, bg kecoh skit! :)

pengajaran dan iktibar yg boleh diambil:
buat la lawatan sambil belajar selalu

9 Response to "Bukit yang tinggi ialah Bukit Tinggi"

  1. wani ezryl * says:
    12 Ogos 2008 8:00 PG

    kite ikut join tp ala2 pakai kamera point&shoot boleh x? HAHAHA nnti nmpk a menyerlah sket di kalangan photogs berkamera canggih. nnti org tgk.. "cett sape tu menyelit pakai kamera auto tu.." hahaha

    tp kite suka tgk bile photogs tgkp gmbr. mcm2 aksi. kepala teleng la kaki mengangkang la. bile da start tgkp gmbr tu, diorg da xsedar keadaan sekeliling da :P

  2. kaizenDaGreat says:
    12 Ogos 2008 8:08 PG

    yap, aku setuju... kadang2 photogs lebih-lebih lak posing dari orang yang gambarnya sedang dishoot...hehehe ;p

    stakat teleng, mengangkang ok lagi... yang xboleh thn, siap baring, golek2 tangkap gambar...passionate sungguh org2 seperti itu.... ;D

  3. BlankQo says:
    12 Ogos 2008 10:23 PG

    wanie --> xde mslh klu ko nk join n pkai p&s camera... aritu yg pmpuan sorang tu pun guna p&s gak

    kaizen --> aku penah amik gmbar photographer kepala lebih rendah dari badan (kt sini).. hehe

  4. wani ezryl * says:
    12 Ogos 2008 1:28 PTG

    wohh kite da tgk gmbr photog akrobat tu.. ahaha. sebbaik dia xbuat handstand sambil tgkp gmbr. extreme ok! :P eh eh kalau nex time ko nk pergi zoo negara ke, ajak la ek. kite ske tgkp2 gmbr binatang ni ahax. (ajak raje skali <--ape2 hal paksa raja ikut) :P

  5. kaizenDaGreat says:
    12 Ogos 2008 2:06 PTG

    farid ^ kepala lebih rendah daripada badan? ko menonggeng macam kelawar ke? [~buat2 xpaham... ;p]

    wani ^ tq sebab sudi ajak aku... ingat kita bukan nak wat reunion, kita nak g shoot sepah2 je kat situ... [~kena declare, t org salah faham, ingt ada sedara dalam zoo ;p]

  6. BlankQo says:
    12 Ogos 2008 2:09 PTG

    mmg de plan pun nk g zoo negara... sbb aku pun xpenah g sana amik gmbar lagi... huhu

    nnti klu nk g aku ajak ko, insyaallah

  7. wani ezryl * says:
    12 Ogos 2008 4:57 PTG

    hoyehh *lompat kekeraan* :PP nk kne pergi beli bateri tambahan dlu ni. nnti bateri abes :PP

  8. BlankQo says:
    12 Ogos 2008 5:01 PTG

    wani, mlm ni ada pertandingan bunga api antarabangsa kt putrajaya!!!

  9. wani ezryl * says:
    13 Ogos 2008 11:20 PTG

    cetts kite baru terbaca perkara ini hahaha. camne weh kite nak pegi, balik da petang weh, buat kerja rumah lg T_T adakah dapat memaksa parents kite pergi pada hari weekend? kita nantikan~