Awek

Assalamualaikum... salam pembuka bicara
aku sebuah blog. aku sebuah blog. aku sebuah blog.


mereka kata tuan ku ada awek.. tp tuan ku kata dia xde awek.. sbb dia kena reject masa dia ajak couple dulu n pastu xpenah diaccept smpailah ke hari ini. so klu org tanya tarikh tuan ku n awek dia couple, for sure dia org xtau... huhu. tp yg pasti, dh hampir 6 tahun mereka berkawan..


arini bestday 'awek' tuan ku yg ke 24... klu korang aspect tuan ku kasi adiah macam2 maknanya korang tersalah... sbb tuan ku kasik adiah satu jer tiap2 taun. org kte, klu kita bg satu tu lagi special dr bagi 10 :P awek tuan ku pun slalu kte "huh, kedukut". so amaran: silalah jgn jadi awek tuan ku kerana ianya pasti merugikan.

adiah taun ni ialah seekor beruang sbb tuan ku kte dh lama xkasi beruang. they called it as 'big bear' even xde la big sgt... tp dh beli n beri sejak seminggu lepas. mmandangkan keadaan ekonomi dunia yg xstabil sbb kejatuhan Lehman Brothers, maka tiada smbutan besar2an dijangkakan pd tahun ini.

sbnrnya, aku pun xpasti ape yg aku cuba sampaikan utk post ni.. just to wish happy bestday 

Awek Series

Tuan ku kata...
slamat hari lahir ke 24 honey :)

pengajaran dan iktibar yg boleh diambil:
sila ingat tarikh bestday awek/bf anda

12 Response to "Awek"

  1. wani ezryl * says:
    22 September 2008 8:01 PG

    happy birthday to ur honey! hee :) pjg umur, murah rezeki & happiness for eternity aight xD

    eh tp ada eh org kasi hadiah lebih drp 1? ko kenalkah sape? kite nk kawan dgn org tu! wahahaa~ (tamak hadiah) :P yah yg penting it's thought that matter. ko buatkan dia kad sendiri pun mesti dia suka gile (dalam kes ko, mestilah buat flash kn sbb ko lebih canggih hahah)

  2. kaizenDaGreat says:
    22 September 2008 8:40 PG

    ya, epi bestday sama ur awek! jaga beliau baik2..

    hadiah terbaik adalah hadiah yg ikhlas dari hati! HAHAHA... ;p

  3. Mohd Iznan says:
    22 September 2008 9:15 PG

    hepi bestday gak 2 ina yer...

  4. eM-BerG says:
    22 September 2008 12:31 PTG

    epi buffday kak eiyna..
    naper x kasik namer brader bear?
    kaizen: tol ker adiag terbaek adalah yg ikhlas... camtu abg awit kasik batu jer.. janji ikhlas smpi kerak bumi

  5. Eiyna says:
    22 September 2008 1:53 PTG

    Yerlaa..yerlaa..tuan blog nih msih single..and available too... >prasan solo...wekkzz (majuk 100hari..)so sesape nak knalan ngan tuan nyer blog ni silakan...

  6. Eiyna says:
    22 September 2008 2:15 PTG

    wani: u r rite..da lme xdpt flash cenggitu..

    kaizen: ikhlas dr ati?? yup..tuk yg len tp kalo tuannye blog ni xikhlas pom kne kasi gakk ---huhu kne pakse rela..lalala

    em-berg : brader bear??hoho.. xtaula kalo em kasik sure k.eiyna letak nme tuh ;p

    thx alotz sume...

  7. sewordz says:
    22 September 2008 2:59 PTG

    buat eiyna:-> tahniah utk besday anda yg ke 24, hrp2 ko tk mintakla adiah drpd aku nnt... :)

    buat blankQo:-> disebabkn aku tau ko kdekut, aku tk mtak la adiah drpd ko utk konvo aku...

    buat blog:-> pandai ko reka crite, ek?

  8. dR rA1z Says:
    23 September 2008 1:46 PG

    haha.. happy birthday future kupu2 dalam undang2.. hikhik.. ok lar tu.. tak couple.. teman tapi mesra.. haha.. Allah bless both of u.. hikhik.. take care...

  9. kaizenDaGreat says:
    23 September 2008 3:35 PTG

    emberg ^ betul la, kalo anda dah mempunyai thp percintaan thp gaban, keikhlasan perlu...
    KEIKHLASAN DOES MATTER... hehehe

    ps: org, kalau ikhlas, die akan cuba beri yg terbaik kepada org len... batu? well, watt to do kalo die dah ikhlas.. ;D

  10. eM-BerG says:
    24 September 2008 3:55 PG

    kaizen: kalo hanya batu yg mampu... maka itulah hadiah terbaek dan yang paling bermakna.. tp kalo batu permata yg dia mampu kasik jer.. voleh juga.. ikut level batu yg anda mampu okey =P

  11. ch|nan Says:
    24 September 2008 10:11 PG

    bagaimana kalo batu belah batu bertangkup??

  12. kaizenDaGreat says:
    25 September 2008 8:52 PG

    no komen... ;p