teka dialog 2

Assalamualaikum... salam pembuka bicara
aku sebuah blog. aku sebuah blog. aku sebuah blog.



Tuan ku kata...
A: An'ne... nak sumpah2 sekor!

B: boleee.. 
A: nak steengah ekor..
B: xboleeee..!
A: kenape????

C: mengapa bayar lebih.. bayar ape yg anda perlu!

8 Response to "teka dialog 2"

  1. wani ezryl * says:
    21 September 2008 2:00 PTG

    A: walla! cutenya mangkok ni. sapa nama dia?

    B: nama dia abraham. dia sanggup bergelek untuk duit. ni tengok kat tangan uncle ni, gambar kenang2an abraham masa dia bergelek dulu.

    C: ohh good old time *senyum* ko nak tengok aku bergelek x? bayarlah!

    A: *seluk poket* er xpelah. tengok sekor sesumpah bergelek akan memberikan aku nightmare.

    C: $#@! buta seni!

  2. bZz says:
    21 September 2008 3:28 PTG

    a: Bang, ni kambing ke?

    b: Ko bengong ke ape? Ni La mengkarung

    c: ...Korang ni berdua bodoh la. Aku pun korang tak tahu? Aku cicak.

  3. eM-BerG says:
    21 September 2008 8:26 PTG

    a: saper tuan kepada saper ni?
    b: lol.. tgk muka ko dah boleh tau... mana ada tuan ke hamba.. dia adik aku arr.. ko tgk kitorang dua2 leher berlemak.. macam xde leher kan? bersambung tue..
    c: ong ong gedek2(amaran haiwan tidak boleh bercakap)

  4. kaizenDaGreat says:
    22 September 2008 8:37 PG
    Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
  5. kaizenDaGreat says:
    22 September 2008 8:39 PG

    A: Wow! Uncle thanks terjumpa mengakrung saya! Nakal tul die ni!

    B: Mengakrung ko?! Hah, amik die cepat, aku dah geli dengan die. Selamba kencing bersepah-sepah, xpasal2 kena saman. Huih!

    C: !@#$$%^&*@$ --> mengkarung mana reti cakap! ;p

  6. ch|nan Says:
    22 September 2008 8:57 PG

    A: bro, control perot bro, ada mamat amik gambo kita 2..

    C:hah...mana2..??!!alamak, kena tuko kaler sama ngan kaler bos nih..(setelah dialih suara)

    B: adeh..nasib baik aku pkai bengkung ari nih..kalo x lg bsr nih bro....

  7. khairierahman says:
    26 September 2008 11:21 PG

    A: Uncle.. ooo uncle.. nape dukung cicak? baek dukung awek dari dukung cicak..

    B: X, cicak ne uncle nak jual.. tadi ade orang order, nak buat gulai cicak..

    C: !&%^#*&%$*%@*$%!)!! (Demmmmm)

  8. 文章 says:
    11 Ogos 2015 3:13 PTG

    餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問