Beraya ngan artis

Assalamualaikum... salam pembuka bicara
aku sebuah blog. aku sebuah blog. aku sebuah blog.


owh, ini bkn artis kite trailblazr tu. ptg td abg tuan ku jmpa tuan ku... "beb, nk follow gua gi open house? umah member gua yg kta amik katil aritu...". kebetulan blum ade lg open house pg taun ni, so tuan ku pun on je la. lgpun xde aktiviti.


pas maghrib mereka pun btolak. smpai aktiviti mkn pun br nk mula. actually ni bkn open house pun, sbb buat kt pool side. so kira open pool la ni :P

suddenly tuan ku dgr gelak yg macam dicam. bila turn around jer... wops, aznil nawawi tgh bsembang kt situ! then dpn dia plak ade edry kru.. tetiba rasa cm wrong channel plak mlm ni. then abg tuan ku explain, yg member dia ni penah keje kt kru record n laki dia pun still keje situ lg. no wonder la ada artis dtg! xlama pastu dafi 'baaikk punya' pun dtg gak.

klu dh artis, of course la ramai yg bgambar ngan diaorg, especially aznil yg mesra pengguna tu :P tuan ku xde la nk amik gmbar ngan diaorg, nnti kena cop gay plak.. hehe. tp bfore balik tu smpat gak la tuan ku salam ngan aznil, kbetulan dia pun nk balik gak.

Kumpulan nasyid baru!
artis: kumpulan nasyid baru (gambar hiasan :P)

Tuan ku kata...
mkanan sedap tp xbyk amik... sbb rase cm wrong channel :P tp layan jer!

pengajaran dan iktibar yg boleh diambil:
klu nk join dunia artis ni, pr kena bagus.. mulut kena ringan.. huhu

6 Response to "Beraya ngan artis"

  1. wani ezryl * says:
    11 Oktober 2008 12:28 PG

    weh ko memang anti-klimaks!

    lolx

  2. BlankQo says:
    11 Oktober 2008 12:50 PG

    ahaaa.. aku perasan gak.. tp aku pun xtau nk tulis pe kadang2 :P

  3. faezah Says:
    11 Oktober 2008 8:19 PTG

    gambar: kumpulan nasyid joeroslimah the green!....(mesti yg jd solo tu suara dia lemak dan merdu..) ;P

  4. BlankQo says:
    13 Oktober 2008 12:02 PG

    faezah --> laaa... ingatkan yg kt depan skali tu cuma watak tambahan pemberi hadiah saguhati :P

  5. faezah Says:
    13 Oktober 2008 1:42 PG

    eh..
    yg depan tu la watak penting...
    ketua kumpulan selaku penyanyi solo...huhu...

  6. wani ezryl * says:
    15 Oktober 2008 10:58 PTG

    bukan anti-klimaks bab bercerita, anti-klimaks sbb xtgkp gmbr dgn artis hahaha

    (artis dtg==klimaks)

    (ko xnk tgkp gmbr==anti-klimaks) :PP