Jom Wayang!

Assalamualaikum... salam pembuka bicara
aku sebuah blog. aku sebuah blog. aku sebuah blog.


byk btul projek tuan ku buat.. xde keje pun nk carik gak... nk buat cmna, beliau seorang yg terlebey rajin *padahal byk lagi keje lain yg xsiap, huhu


orait, next project is Jom Wayang. Currently masih lagi kt stage development so klu leh nk korang2 readers aku.sebuah.blog leh bg pendapat komen, idea dsbnya. klu nk tlg iklan or berminat utk contribute pun sgt2 dialukan.. cuma xde la tuan ku leh byr upah sbb dia pun pokai... huhu.

ini adalah sebuah projek 'group C4-18' yg terdiri dari tuan ku, jaynal and fizi. terfikir dlm tempoh beberapa minit yg singkat dan trus melaksanakannya... sbbnya ada org penah ckp kt tuan ku, kdg2 kte kena bykkan bertindak dari berfikir... but of course la still kene berfikir.

nway, sme2 la kte doakan projek tuan ku kali ni sukses sukses sukses! Jom Wayang!

Tuan ku kata...
sila layari http://www.jomwayang.com

pengajaran dan iktibar yg boleh diambil:
ramai org pikir tgk wayang tu perbuatan lagho... mmg betul. tp itu klu kta xdpt pape ilmu dr menonton wayang tu.. sbb kdg2 kte dpt blaja vocab baru, tech baru, or idea baru ;)