Majalah Aniqah

Assalamualaikum... salam pembuka bicara
aku sebuah blog. aku sebuah blog. aku sebuah blog.


sudahkah anda mendapatkan majalah Aniqah bulan ini (oktober)? xpenah dengar nama mjlh ni? xpe... biar aku perkenalkan. ermm... xjadik lah nk perkenalkan... korang tgk la sendiri kt website dia :P


Aniqah Oktober

Trutttt.. trutttt.... hp tuan ku berbunyi... nama 'Mak Long' terpampang...
Mak Long: "Kt ne? kt opis ke?"
Tuan ku: "Ha'ah... de pe mak long?"
Mak Long: "Ingat lagi gmbar dulu? dh kuar kt majalah Aniqah!"

wahhh.. seronoknya tuan ku.. dpt gak tgk hasilnya... hehe.

Aniqah Oktober

bg yg xtau, gmbar ni dulu tuan ku jual kt satu advert company. dpt la ratus2 gak utk sekeping gmbar :) bwh ni adalah gmbar asal. actually tuan ku x la admire sgt ngan gmbar ni, xlps pun sirim dia... tp biasa la.. art. some say good, some say bad...

Sesi salaman

Tuan ku kata...
again, thanks to mak long n faezah yg terlibat dalam gmbar tersebut. juga terima kasih kpd abg aku yg bg nasihat masa buat dealing tu, dan mereka2 yg terlibat secara langsung mahupun xlangsung. wish me success always!

pengajaran dan iktibar yg boleh diambil:
Joker dlm filem batman kate "when you are good at something, never do it for free"... bole diambil ke pengajaran ni??

4 Response to "Majalah Aniqah"

  1. saya says:
    29 Oktober 2008 10:03 PG

    wahh..gambar pon boleh jual buat duit ye? mcm ni nak jual gmbr nezha gal la.. walopon tak berseni lansong. hahahaha..

  2. wani ezryl * says:
    1 November 2008 10:25 PG

    wahh hasil art sudah keluar di majalah! ^^

    kata-kata joker tu bolehlah dipakai jugak. sbb da bagus kan.. ko pakai ni utk tujuan professional xD tapi kalau family, contohnya abang ko mintak gambar raya ke, silakan jangan jual.. family = free.hahaha :PP

  3. ch|nan Says:
    4 November 2008 10:08 PG

    wani ezryl...saya sangat bersetuju dgn kamu...n fyi...blankqo xpenah pon jual mana2 gambo pd adik bradik n sdara mara..

  4. 文章 says:
    11 Ogos 2015 3:09 PTG

    餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問