Photos plugin

Assalamualaikum... salam pembuka bicara
aku sebuah blog. aku sebuah blog. aku sebuah blog.


owh, aku cume nk try add plugin (actually not a real plugin) utk blog ni..




status: dh berjaya (try click a photo from above) tp...
  1. cuma jd klu bukak dr website. dr rss reader xleh
  2. still kene tweak skit sbb position gmbar appear ntah kt mane2 ntah (sila scroll utk mencarik gmbo :P)
  3. kene tunggu web abis load br leh jd (tekan 'Esc' klu nk suh dia abis load)
  4. kdg2 gmbar load lmbt sgt
nnti klu smpat aku try betulkan error2 di atas...


Tuan ku kata...
klu jadik senang skit aku nk preview gmbo byk2 kt blog ni... again, maximum photos!

pengajaran dan iktibar yg boleh diambil:
ada benefit gak blajo programming ni :P

8 Response to "Photos plugin"

  1. wani ezryl * says:
    19 Disember 2008 5:07 PTG

    maknanya kalau ko add plugin ni, apekah yg berlaku? adakah effect thumbnail itu? ^^

  2. BlankQo says:
    19 Disember 2008 5:12 PTG

    yer, patutnya akan ada effect... tp blum berlaku lagi.. :P

    ko bukak terlalu awal, sbb aku masih lagi mencuba... haha.

    klu dh berjaya aku bgtau... ahax

  3. Put3r@ says:
    19 Disember 2008 6:59 PTG

    Aarlah positioning gambar dia lari.Tapi apapun memang kagum ar,ko dapat buat camni.

    P/S:Fizi ada kat rumah ko ke?

  4. BlankQo says:
    20 Disember 2008 12:38 PG

    putera -> xde pe yg nk dikagumkan pun, huhu... fizi ada ni kt umah aku

  5. .:sanDORA:. says:
    22 Disember 2008 10:03 PG

    aku tak faham..
    post ni tuk jadikkan pic tu kecik2 ker ?
    atau nk jdkan web blurr bila klik ?

  6. BlankQo says:
    22 Disember 2008 11:11 PG

    sandora -> after klik gmbar tu, web akan jadik dim @ blur... mse tu try scroll ke bawah skit... gmbar tu akan kuar kt tgh2.. problem ni aku xsmpat lagi nk betulkan.. hehe :P

  7. .:sanDORA:. says:
    2 Januari 2009 11:21 PG

    orait! roger!!!

  8. .:sanDORA:. says:
    2 Januari 2009 11:23 PG

    uiks! bro.. code yang besh ni dpt dari maner ? buleh share ? he33! =P