Kompilasi Updates

Assalamualaikum... salam pembuka bicara
aku sebuah blog. aku sebuah blog. aku sebuah blog.


update update update... getus hati tuan ku setiap hari... tp penyakit tidak berubat bernama malas ni xdpt diatasi... alasan sibuk tidak bole lg digunakan... huhu.


so sbg post kompilasi.. 10 updates nk diberitahu:

1. td nmpak org mabuk bwk kete... mcm giler, gaya pemanduan yg xdpt ditiru oleh mana2 insan waras... membahayakan org awam! sila jgn tiru! dun drink n drive...

2. dulu tuan ku penah join MLM ngan org yg xkenal. pastu lost contact, n thought duit deposit dh lesap. but suddenly after 3 years dat person contact tuan ku back n told dat she lost her phone, n now wanna return the money... she said everyday pray to be able to contact tuan ku back. OMG, xsangka ada org semulia tu di zaman ni.. 

3. cousin tuan ku kahwin last weekend, congrats to her... smoga berkekalan ke anak cucu :)

4. faizal dh sihat in case korang nk tau... n to others yg kne transfer keje cm wani n raja, smoge berjaya di tempat br k ;)

5. gmbar wedding yg amik kt terengganu dh siap.. tp xupload lg sbb terlalu byk.. bln ni full event on weekend, Alhamdulillah

6. last week servis SILVER utk 10000KM. dh book a week earlier, tp bile pg dia kte xde dlm rekod. xpsl2 kena tggu 4 jam... damn!

7. pg td cuci SILVER. bole plak india tu guna berus kt body, xpsl2 calar... n xpasal2 dpt polish free...

8. big2 boss dh pg tanzania... tuan ku xterlibat. office tu milik tuan ku utk seminggu :P

9. ibook tuan ku sihat, wpun a week after buat pembedahan tu terpaksa bukak lagi skali.. huhu

10. aritu pg dataran maybank utk activate Visa Debit supaya leh guna kt Internet. staff tu kte kene reset maybank2u, buat first time login blk. the result, ID login kene tukar lain and Visa Debit tu still xleh guna utk online... xleh harap! and, minimum requirement gaji utk apply maybank credit card dh naik RM2500 from RM1500

Tuan ku kata...
ni le akibatnya malas nk update blog.. xpsl2 kena tulis byk plak update... ohh.. pasni kena berubah... sbg tanda mintak maaf, sila layan gmbar2 akad yg br amik last week or leh trus g kt flickr:


pengajaran dan iktibar yg boleh diambil:
jadikan arini lebih baik dr smalam, esk lebey baik dari arini. belajar dr kesilapan, it's wrong to be right!

3 Response to "Kompilasi Updates"

  1. wani ezryl * says:
    17 Disember 2008 8:18 PG

    org MLM tu da insaf kot, tu yg dia contact balik semorg & pulangkan duit :P baguslah camtu. semoga lg byk org cam beliau kat dunia ni ^^

    wohh nk apply credit card min gaji 2.5k?? mesti la selama ni ada org2 yg apply tp lambat byr, tu yg naik naik naik :P

  2. bZz says:
    17 Disember 2008 9:17 PG

    citibank bwh lagi. cukupla nak guna utk online. nak wat kawin tak lepas.

  3. BlankQo says:
    19 Disember 2008 3:28 PTG

    wani -> msti sbb ramai org dh apply masuk akpk, tu yg dia naikkan min gaji :P

    bzz -> kawin pun nk gne kredit card ke :P