28 ke 12

Assalamualaikum... salam pembuka bicara
aku sebuah blog. aku sebuah blog. aku sebuah blog.


ni cerita psl lens beli last week... 12mm is the widest..

lens lama tuan ku the widest plak ialah 28mm..

tp klu korang xphm, tgk je la gmbar :P

since xsmpat nk buat keje utk compare kan hasil gmbar ke-dua2 lens, so dikepilkan bersama ialah gmbar2 12mm yg disnap mse g terengganu ari jmaat-sbtu lps... bsama benefit2nya... kte enjoyyyy!

Me at Kg. Kuala Telemong
tuan ku tidak lagi memerlukan bantuan makhluk len utk amik gmbo sendiri

Imam Lapar
kini, bukan imam sorang saje yg lapar dgn adanya wide lens (mgkin imam ni teringin ayam imam di korea :P)

Jumping jumping
aktiviti2 melompat akan jadi lebih dasyat dan berleluasa!

Advert Shot
begitu gak ngan gmbar utk advert

Not just a wedding
dan wedding... rupanya sume org hepi sbb ada wide lens

Falling
tp ini mengakibatkan tuan ku lebih mudah dilanggar pemandu basikal

Happy hour
wlau bgaimanapun tuan ku tetap hepi... peace!


Tuan ku kata...
gmbar wedding tu aku upload kendian.... sbb aku lapo kopok lekorrrrrrrrrrr

pengajaran dan iktibar yg boleh diambil:
hujung tahun adalah musim ujan di pantai timur... sila sediakan payung sblm hujan :)

12 Response to "28 ke 12"

  1. eM-BerG says:
    24 November 2008 1:01 PG

    nak kopok gaakkk... arrr kempunan

  2. kaizenDaGreat says:
    24 November 2008 1:07 PG

    Confirm aku book ko utk jd photographer majlis. Hehehe.

    Nway,thanks for d koding ari 2. :-)

  3. nadthz Says:
    24 November 2008 10:09 PG

    perhatian.. perhatian..
    gamba plg last tiada kene mengene ngn terengganu.. hee..

    itu gamba aku yg amik..aku yg amik.. aku yg amik..heee..nk jgk tu..hee

  4. BlankQo says:
    24 November 2008 10:35 PG

    emberg -> best gile kopok lekorrr... haha :P
    kaizen -> owh, sila la booking skang utk dpt price taun ni.. hehe
    nadthz -> alamak nad, aku lupe nk mention.. sori2.. hehe. gmbar tu BKN kt ganu. tu kt bangi mse minum ptg ngan syam, nad n amad. yer, nad yg amik gmbar tu :)

  5. Eiyna says:
    24 November 2008 2:07 PTG

    kalo korg perasan ngan penuh perasaan, dlm jawi tertulis 'kg IMAN lapar' but dlm ruminyer dimentionkan sbg 'kg IMAM lapar'.. huhu...prasan tak? -sy yg blaja jawi;p

  6. K says:
    24 November 2008 4:30 PTG

    ah!!!!!!!!!!
    bile gi terengganu ne?
    da lame xbalik kampong!
    wuu.. rindu..

  7. wani ezryl * says:
    24 November 2008 10:25 PTG

    cool gile ok wide lens. ni yg menyebabkan rasa nk try ni (ok lupa. wani adalah pemalas T_T)

    mo photos plz!! :P

  8. eM-BerG says:
    25 November 2008 1:49 PG

    damn... ayam imam... lapar... laparrr

  9. ch|nan Says:
    25 November 2008 11:20 PG

    bilakah anda ke ganu nih???

  10. BlankQo says:
    26 November 2008 5:09 PTG

    eiyna -> klu iman lapar, kena byk zikir.. hehe
    k -> kg kamu dia mana yer di ganu?
    wani -> beli la wide lens sbg adiah utk adik ko :P
    emberg -> smalam mkn ayam mc'D..
    chinan -> weekend lps

  11. Atina Ismail says:
    3 Disember 2008 6:32 PTG

    Nak tumpang Komen sekaki jugak bolah tak?ini pertama kali saya komen kat sini,,
    heeee,,sbb ada gak dlm tuh gamba sy lompat2,hehehe,,,best best,,nwayy,,next week gi amik gamba wedding lagi kat gannu dua kali,,camner ni blank,,tentatif dah ada ke lom ni?

  12. wani ezryl * says:
    5 Disember 2008 1:18 PG

    adik kite ada wide lens semua tu, tp kite x ambik tau apa dia buat dgn lens dia ahaha. bolehlah ko ajar2 dia pasni. sifu turunkan ke adik xDD