Hadiah buat ayah...

Assalamualaikum... salam pembuka bicara
aku sebuah blog. aku sebuah blog. aku sebuah blog.


sembilan februari dua ribu sembilan. arini bestday ayah tuan ku... n patut pada umurnya skrang beliau sepatutnya sudah bersara. justeru itu tuan ku n maknya menyambut bestday beliau


kalau arini bestday ayah anda, apekah adiah yg akan anda berikan? adakah belanja ayah anda makan western food?

Birthday 004

atau memberikannya sebuah kek smpena arijadinya?

Birthday 012

ada lagi?
bagaimana pula dgn tuan ku?

selain memberikan hadiah2 di atas kpd ayahnya, tuan ku dengan merendah dirinya telah memberikan ayahnya BAKAL MENANTU...

Dengan ini diisytiharkan dgn rasminya tuan ku telah DITUNANGKAN dengan gadis pilihannya pada hari AHAD, 8 Feb 09... so actually ni adiah utk tuan ku ke utk ayah tuan ku???? tahniah diucapkan kpd pemenang2 (tuan ku dan ayah tuan ku) :P 

Tuan ku kata...
- sbnrnya kek kt atas tu bkn kek bestday, tp kek balasan hantaran mminang :P
- maaf sbb xbgtau korang lbey awal, sbb ni pun btunang koboi jerk.. jumaat mggu sblmnya br plan
- maaf lg sbb xde gmbar kerana xmampu hire photographer xP
- err, korang xnk tnye ke sape tunang aku???


pengajaran dan iktibar yg boleh diambil:
bertunang koboi xpe.. jangan kawin koboi udah.. huhu

19 Response to "Hadiah buat ayah..."

  1. faezah Says:
    9 Februari 2009 10:11 PTG

    pergh...
    sgt kecik ati..
    tak dgr kabar berita da tunang...
    mcm ni la sepupu....


    huhu..
    anyway congrate la sbb tunang tak ckp....

  2. wani ezryl * says:
    9 Februari 2009 11:50 PTG

    wakhh daku terlambat masuk blog!! *slap myself* :DD

    congratz farid & ina!! xD i'm really happy for you guys! adoiyai ni la susah kalau si photographer yg bertunang, sape nk ambikkan gambar? :P

    aaa kite sgt happy ni, sampai terspeechless nk ckp apa lagi. soo, congratz again, guys!! ^^v

  3. BlankQo says:
    10 Februari 2009 12:43 PG

    faezah -> tidakkkk, jgn slhkan sy.. sy xbersalah pun dlm hal ni.. waaaaa :((

    wani -> uhuu, xde la tlambat pun.. thanx for the wishes :D

  4. SiextyEight says:
    10 Februari 2009 1:14 PG

    happy bday uncle
    congrates bro...

  5. bzz says:
    10 Februari 2009 2:05 PG

    sib baik bagi hadiah dengan bertunang. kalau bagi ayah bertunang. Bahaya tuh! Ayat kene betul... Hahahaha... anyway, tahniah...

    and bakal takziah buat perut kamu nanti... (harap2 tak jadik cam 2 orang tu!) Muhahahahaha....

  6. ch|nan Says:
    10 Februari 2009 9:10 PG

    aiseh...aku pon kena ker dlm ini blog bzz???..

    anyway..tahniah la yer...sorry xdpt jd photographer sbb last minit plan..

  7. ejoy trailblazr says:
    10 Februari 2009 9:18 PG

    tahniah farid :D

    *ranking dah sama skang.. hehe

  8. kHairie says:
    10 Februari 2009 9:39 PG

    blankQo!!!!!
    tahniah!! tahniah!!
    tahniah untuk Eiyna jugak!!
    hoyea!! XD

  9. faezah Says:
    10 Februari 2009 10:57 PG

    kene byr ganti rugi...

    mcm artis lak ek..
    tetibe dgr dah tunang..
    hehehe...
    tahniah la yee....
    nnt kawen wat kat palace of the golden horses...
    dekat skit...
    huhu...

  10. BlankQo says:
    10 Februari 2009 2:07 PTG

    siextyeight -> tq tq :)
    bzz -> uish, perut confirm maintain nyer :P
    chinan -> haha, pe leh buat... kte koboi
    ejoy -> xsme, ko nye mjlis grand... level tggi lagi. hehe
    khairie -> mne adiah??? xD
    faezah ->yeahhh, tima kasih krana nk sponser potgh

  11. [noriza] says:
    10 Februari 2009 2:28 PTG

    taniah taniah ::D
    aku slalu tau bte lambat..
    T_T

  12. dR rA1z Says:
    10 Februari 2009 4:47 PTG

    wey kite pon tak tau lar..
    huhu..
    kejam..
    dah lar baju korg bli kat cni..
    haisyh..
    tak mo kawan...

  13. acikzz says:
    11 Februari 2009 12:31 PTG

    amboih.. senyap2 jek ek..

    anyway, congratz on the engagement.

    hmm.. majlis besar2an nyer biler plak?

  14. faezah Says:
    11 Februari 2009 1:09 PTG

    oh...
    ada mention ke nak sponsor...?
    huhu...
    haaa...betol tu izyan!!!
    jauh beli baju tetibe dia tunang dlu..
    haha...
    dia mmg jeles ngan baju kite la...
    glamor sgt...
    takut kalah pengantin...
    huhu...

  15. ch|nan Says:
    11 Februari 2009 4:23 PTG

    huish...byk nye org mengomen utk post kali nih..buat org di jogja...jgn lupa pulang d hari kebesarannya nnt ya..buleh g libur sama2..

    buat achik...dengan ucapan..awak 2 bila lg??

  16. BpK AyAM zainal says:
    12 Februari 2009 12:36 PG

    berita hanggit...ramai yg xtau nie. aku sebenarnya pun xtau pun. takpe la, sape la aku, sekadar rumate jer..chitpodia..heheh

  17. ejoy trailblazr says:
    12 Februari 2009 8:35 PG

    jenal ->>> uih.. ko pun tak tau ke.. ko bz sgt main ngan harimau kot :-p

  18. Saiful Ramadzan Hairani says:
    12 Februari 2009 8:05 PTG

    tahniah abam farid :)

  19. has Says:
    16 Mac 2009 4:24 PTG

    eh? dh tunang ker? ler..sowii... lmbt sgt saye baca blog ni
    huhuhu congrats ye =)