Legal iPhone for Malaysian, finally

Assalamualaikum... salam pembuka bicara
aku sebuah blog. aku sebuah blog. aku sebuah blog.


at last, the rumor is true... and the lucky provider is Maxis!


Maxis iPhone

melihat harganya bdasarkan plan2 kol yg disediakan.. yerrr, tuan ku xmampu sbb byk benda nk guna duit skang.. huhu. damn, damn and damn.

Maxis iPhone plan

utk maklumat lanjut, pg ke sini which klu korang de duit korang dh leh book skang.

Tuan ku kata...
arghhh tidakkk... ni dh kene kategorikan iphone sbg hantaran kahwin ni! xpun nnti aku suh company aku supply iPhone utk staff dia... wuhuuuu. bestnya keje kt company aku sendiri ;)

pengajaran dan iktibar yg boleh diambil:
len kali simpan duit, jgn membazir...

6 Response to "Legal iPhone for Malaysian, finally"

  1. uShop says:
    12 Mac 2009 4:53 PG

    Aku menunggu je bile tuan ko nk post entry pasal iphone ni. aku pon baru tau tadi.

  2. BlankQo says:
    12 Mac 2009 9:17 PG

    kne beli yg legal dulu br leh wt review -wpun dh penah unlock n gune yg illegal :P

  3. ejoy trailblazr says:
    12 Mac 2009 2:25 PTG

    huhu.. finally blankqo pun dah war war kn.. huhu

  4. zaeem zakaria says:
    13 Mac 2009 8:44 PG

    ako sudah booking..tapi until now xdpt any reply..huhu..mungkinkah kene booking and tunggu lebih lame lagi??..hmmm...

    bro,menyimpan weh..ko nak kawen nanti..iphone nanti2 boley..ako lame agi nak kawen..hehe

  5. BlankQo says:
    13 Mac 2009 3:45 PTG

    zaeem -> damnnn, ko sje nk membangkitkan kejelousan aku :P

  6. zaeem zakaria says:
    16 Mac 2009 9:01 PTG

    aha..sekarang booking hanya tinggal satu perkataan sahaja..ako dah tukar from maxis ke celcom..huhu..coverage maxis dkt rumah ako sangat poor..so,malas nak pikir bnyk,tukar ke celcom postpaid teros..bro,jgn pikir pasal iphone..bulan june nanti die akan kuar version baru lagi..tapi itu hanye rumors yg ako dgr la.xtahu benar or not..tapi for RM2.4k utk iphone 8gb,mcm melampau mahal je weh..its overrated la natang neh.