Bila baling batu dalam laut...

Assalamualaikum... salam pembuka bicara
aku sebuah blog. aku sebuah blog. aku sebuah blog.


bila korang baling batu dalam laut... mana la korang tau batu mana akan timbul... itulah antara ungkapan fizi mengulas situasi 'untung sabut timbul, untung batu tenggelam'...


jomwayang

masih ingat JomWayang, projek group C4-18 bulan 10 taun lepas? it doesn't take long from JomWayang to XdeDuitNkTgkWayang :P haha, xde la... actually sume org getting bz with personal works n the project tergendala seketika...

guess wat, JomWayang will make its come back soon! last friday tuan ku n fizi ada appointment ngan salesperson from company citcat.com (~500,000 hit/month website) telling their interest in JomWayang... we'd come into some win win situation deal, in which they require JomWayang's content to feed into their website and in return, they will cover our wayang tickets!

currently still discuss regarding the contract and agreement, but we proud when 'A dolphin agree to work with ikan bilis-bilis (ikan yg lebih kecik dari bilis -fizi)'... again, siapa tau klu kita baling batu dalam laut and batu tu akan timbul???

Tuan ku kata...
Bilis-bilis cili api.. continue supporting us, and thanks alot in advance ;) http://www.jomwayang.com/

pengajaran dan iktibar yg boleh diambil:
tak cuba tak tau...

3 Response to "Bila baling batu dalam laut..."

  1. bzz says:
    16 Mac 2009 2:46 PTG

    Ada tiket free kasik sini la... dont worry, ulasan boleh diberikan dengan baik...

    Ini kaki wayang punya ni, bukan kaki kerja... wahahahaha...

  2. BlankQo says:
    16 Mac 2009 2:50 PTG

    bzz -> hehe, bole2.. tp skang ni tgk wayang pun dikira buat keje jugak :P

  3. eM-BerG says:
    16 Mac 2009 6:03 PTG

    uish.. dasat..
    besh giler ada org sapot gi tgk wayang slalu..
    kena plak tiap2 film yang kuar sumer dia nak ulasan..
    besh giler.. dating ngan awek sure tgk wayang..
    jgn hantaran kawen tiket wayang setahun sudey