Something good to great!

Assalamualaikum... salam pembuka bicara
aku sebuah blog. aku sebuah blog. aku sebuah blog.


smalam tuan ku shoot btunang kt tmn permata, tepi mrr2 tu le...

join bsame ialah en jubir dan tina...
tuan ku put tina an jubir utk incharge for the event,
while tuan ku intent to experimenting something...

ohhh, diaorg de photographer pembantu wanita baru yg berbaju kurung semasa shoot (k, dats cute n new), which she actually xbantu pun sbb dia shots for herself... dan beliau menggunakan SB900! so from now on, lets call her Miss SB900 (coz we already had Miss D80.. hehe), even though we'll never talk bout herself anymore.

Fazlina_105932699
this is her. nama pun xingat. so spe2 yg tingin nk berkenalan, silala jgn tanya aku k.
tnya jubir sbb dia yg shoot gmbar ni :P


so the experiment begins, and these are the results:

Fazlina_105913699

Fazlina_111349699

Fazlina_114645699

Fazlina_114800699

Fazlina_110733699

notice any different than tuan ku's previous2 shot? -question for photographers
it is not about compo, wb, aperture mahupun expression. clue: see the faces above. no, nothing bout makeup jeragat mahupun jerawat

Tuan ku kata...
aku xtau cmna pandangan non-photographer eyes regarding photos above in detail mahupun general but comments are most welcome. so nk aku amik gmbo wedding korang x? hehe

pengajaran dan iktibar yg boleh diambil:
'even the best can be improve' atau dlm bahasa malaysianya 'sudah terang lagi bersuluh' (motto kolej, ahaxx)

4 Response to "Something good to great!"

  1. di_real_fanz says:
    4 September 2009 5:49 PG

    haiya...mcari seketika nak post comment kat mana...
    Cantik template ni.. suka kat burung tue..

  2. Nadia says:
    4 September 2009 1:09 PTG

    erm...shots tu lagi...lembut?
    haha ok sy takde pengalaman jadik fotografer langsung XD tapi shots tu nampak lembut :D

  3. BlankQo says:
    4 September 2009 5:22 PTG

    real_fanz -> template copy paste jer, haha
    nadia -> lighting lbh natural, n shadow bwh mata x nmpak sgt... so lbh kurang je la ngan yg ko kte... hehe

  4. ahmad says:
    11 September 2009 12:29 PTG

    sape jubir tuh? aku rasa bukan dia yg amik la...tina punye kerja hahaha