Overhaulin

Assalamualaikum... salam pembuka bicara
aku sebuah blog. aku sebuah blog. aku sebuah blog.


akusebuahblog_blogspot_com_full

jangan beralih arah, kerana anda masih lagi di website yg betul! finally dpt jugak tuan ku curik mse overhaulin aku setelah berkurun lamanya... walaupun main amik jer template dr internet, hoho. papepun blog br ni should be 'lot faster' utk dibukak sbb byk kod2 smpah utk experiment telah dibuang.

so, the 'cosmo source' is officially RIP. wider post column choosed, so gmbar bersaiz lebih besar boleh diupload dlm blog... coz tuan ku miss shot photos much.

anyway, luper nk introduce dlm blog ni tuan ku's first nephew... introducing Adeeb Hykal Ibrahim bin Mohd Iznan bin Ibrahim

Adeeb-10
nama saya adeeb, saya ske tido dgn ayah

Adeeb-6
ini ayah dan mak saya

Adeeb-16
saya ada bykkk mainan

Adeeb-19
masa sy bangun, sy ske main mainan sy

Adeeb-20
tp sy sorang jer bole main mainan ni... awak x bole!

Adeeb-3
kalau awak main jugak, sy tumbuk awkkkk...


br smpat shoot gmbar2 adeeb weekend lps mggunakan kamera D70s, setelah 2 bln lebih kelahirannya. ni pun x puas ati sbb bateri abis n charger x bwk. pasni kene buat second session plak

Tuan ku kata...
i miss the black background template

pengajaran dan iktibar yg boleh diambil:
utk jadi lebih baik, kadang2 kita harus menolak ketepi pendirian kita utk menerima pembaharuan dlm diri

5 Response to "Overhaulin"

  1. misztick says:
    4 September 2009 11:03 PG

    aku ske template lame la

  2. wani ezryl * says:
    4 September 2009 1:08 PTG

    ohoo da dapat anak sedara da dia ^^ cogratz!!

  3. BlankQo says:
    4 September 2009 5:19 PTG

    misztick -> aku pun ske yg lme lagi... tp mncari angin perubahan, hehe

    wani -> means aku dh tua, haha

  4. khairie rahman says:
    8 September 2009 3:30 PTG

    woohoo.. kecik2 dah boleh jadi peninju neh.. selamat menjadi pakcik!! hehehe :p

  5. kaizenDaGreat says:
    19 September 2009 6:33 PG

    hidup kena ada perubahan... baru org x berapa boring...
    *ayat2 pengurus artis2 kaya dunia.. hahaha