Selamat Tinggal 2009

Assalamualaikum... salam pembuka bicara
aku sebuah blog. aku sebuah blog. aku sebuah blog.


arini ari last 2009... byk cite yg miss utk diceritakan... byk benda berlaku dan akan tinggal kenangan... dan teladan.

so sblm menutup tirai 2009, ada satu pengumuman besar hendak dibuat oleh tuan ku...


<We're Getting Married
We're Getting Married
We're Getting Married


Tuan ku kata...
Saya dengan ini menjemput semua pembaca blog untuk meraikan bersama hari besar kami, yang akan dilangsungkan pada 14 Februari 2010 bersamaan 30 Safar 1431H. Semoga doa kehadiran dan doa kalian kepada diberkati Allah. Wassalam

A facts: Kami xpenah sambut Valentine... so taun dpn kami sambut dgn cara kami sendiri ;)

pengajaran dan iktibar yg boleh diambil:
baca la surah2 yg aku letak kt gmbar tu ;)

6 Response to "Selamat Tinggal 2009"

  1. Eiyna says:
    31 Disember 2009 7:49 PTG

    sgt terharuuuuuuuu...speechless...
    thankssss awakkkkk!!
    Doakan saya menjadi isteri cerdik yang solehah nanti...insyaAllah (";)

  2. Pezzomania says:
    31 Disember 2009 11:18 PTG

    Mula2 blankqo, pastu jenal ayam, pastu mungkinkah giliran si fizi pula? Tu yg aku nantikan.

    fizi x bagi aku langkah bendul.

  3. LiTtLe SoLdieR oF aLmiGhTy says:
    1 Januari 2010 2:15 PTG

    saya sanggup balik kerana ending kisah cinta first&last love awit =) congrates bro... dtg cni tau for honey moon :D

  4. di_real_fanz says:
    1 Januari 2010 7:18 PTG

    waa.. tahniah.. akhirnya.. jgn lupa jemput ye. kalau x p langgar majlis tue nanti dgn bala tentera..

  5. Matjoe says:
    4 Januari 2010 4:16 PTG

    wohhoo,
    awesomesauce.
    congrate bro.
    aku ada posting khusus pasal blog ngko.

    http://matjoe9498.blogspot.com/2009/12/aku-sebuah-blog.html

    hehe, mcm kenal jer shirt kaler oen tue

  6. Miss jane says:
    31 Mei 2010 2:45 PTG

    成人論壇,080聊天室,080苗栗人,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人電影,成人遊戲,成人文學,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,正妹牆