Pemegang Saham Gula Perai

Assalamualaikum... salam pembuka bicara
aku sebuah blog. aku sebuah blog. aku sebuah blog.


masih ingat lagi pengalaman tuan ku beli saham MSM Berhad? 13 jun aritu penjualan saham ditutup and arini tuan ku dapat keputusan pembelian saham tu... statusnya: cleared!


ada jugak terbaca kt internet yg bagitau, kalau stakat beli 1 lot nih susah nk dapat... so mcm xpercaya plak tuan ku kini salah seorang pemegang saham gula perai, syarikat gula terbesar di Malaysia.

then arini jugak tuan ku dpt emel dari Maybank IB, bgtau trading akaun tuan ku dh aktif... so dh leh la tgk stock market live through m2u

M2U Online Stock

well, at least dh berjaya melangkah ke step ke 2, wpun tuan ku xbrapa pasti nk wt ape pasni... haha


Tuan ku kata...
Alhamdulillah....

pengajaran dan iktibar yg boleh diambil:
No harm trying... Imam Muda pun main saham tau skarang!

10 Response to "Pemegang Saham Gula Perai"

  1. Wan Sajidah Ahmad Saburi says:
    18 Jun 2011 5:00 PTG

    x clear...huhuhuhuhuhuhu..sbb wat last minit kot....nway..nanti kalau ada bkk lg..bg tau ye...kalau mls email..msg..kalau mls msg..jerit jer..hahaha..nway congrats...kerana telah berjaya!

    p/s:ni yg x puas hati nie!

  2. BlankQo says:
    19 Jun 2011 12:44 PG

    bole2.. stakat jerit tu xde hal la... xP
    xpe, wan yg lg sorang kt ofis tu pun xdpt gak... leh join dia beli IPO lain...

  3. kaizenDaGreat says:
    19 Jun 2011 6:53 PTG

    tahniah! lepas ni boleh share ilmu main saham.

  4. BlankQo says:
    19 Jun 2011 6:55 PTG

    would be more than glad to share ;)

  5. raziems says:
    22 Jun 2011 11:53 PTG

    pasni boleh la tolong ajarkan org di sini pula ye....

  6. BlankQo says:
    23 Jun 2011 7:29 PG

    berminat ke? boleh, xde hal.. jemput le dtg umah :)

  7. Ammar says:
    5 Julai 2011 10:16 PG

    nak blajo jgk brader~

  8. n!da says:
    25 Julai 2011 9:24 PG

    sebab tuan die nak belasah dua. hahaha

  9. budakz says:
    19 September 2011 12:09 PTG

    bro camne nk wat stock market live through m2u tu?? aku xreti daaa ni..

  10. 文章 says:
    11 Ogos 2015 3:08 PTG

    餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問