Flat Tingkat 4


Assalamualaikum... salam pembuka bicara
aku sebuah blog. aku sebuah blog. aku sebuah blog.


tuan ku dpt result utk sem lps smalam. semester terakhir kt upm. akhirnya berjaya jugak tuan ku memperolehi 4#, tp result tu pun lebih kurang nasib gak ar, sbb satu result Latihan Industri n satu lagi result Final Year Project. so satu je subjek yg betul2 diambil sem lepas. so apa rahsia kejayaan?

1. Tinggal la di flat tingkat 4 (kalau tau, dr dulu lagi tuan ku duduk kt balakong ni)
2. Lihat gambar di bawah:

Kesimpulannya, jangan study!


pengajaran dan iktibar yg boleh diambil:
bila mak bapak antar gi sekolah utk belajar, belajar la bersungguh2. jgn jadik cam tuan ku, pemalas! malas tu adalah penyakit yg xde ubatnya

3 Response to "Flat Tingkat 4"

  1. wani ezryl * says:
    16 Disember 2007 8:12 PTG

    wahh tahniah2. maju ke hadapan! :P

  2. BlankQo | Farid says:
    17 Disember 2007 12:08 PG

    ko dh byk kali dpt 4flat, ape nk heran...
    gpa 4.233 pun ko penah dapat kan, kan, kan???
    :)

  3. wani ezryl * says:
    17 Disember 2007 5:02 PTG

    gpa mn plak tu.. lahh sem ni ada subjek hampeh, xdenya dpt 4. da la status berhutang lom padam2.. xdpt ambik result lg ni walhal da bayar yuran wackttt malasnye nk pergi univvvvv *bendahari kata kne pergi sn. apa guna website tu.. T_T*