Businessman kena main golf

Assalamualaikum... salam pembuka bicara
aku sebuah blog. aku sebuah blog. aku sebuah blog.


minggu ni ramai kwn2 tuan ku tumpang duk umah dia..

antaranya zainal, fizi, jot... bila ramai cmni meriah le rumah...
tiap hari pun layan golf sama2...
yup golf!

klu main golf sorang2 mmg xbest,
sbb xde member nk berbual..
xde member utk analisis bersama..
xde member utk digelakkan...
klu main 18 lubang, sure lebih sejam...
tp biasanya diaorang main 36 lubang..
klu lebih 36 lubang, jd boring...

kalau main kt course yg senang,
boleh la dpt birdie or eagle..
tp klu angin kuat, bogey n double bogey gak..
masa tu klu dpt par pun dh kira ok la...
tp bkn mustahil utk dpt hole in one or double eagle tau...

tp diaorg ske main golf sebelah malam..
sejuk skit.. klu siang panas..
tp ada ke org main golf waktu malam????
kalau main waktu malam, mana nampak bola..???

..
..
..

owwhhhhhh... diaorang main golf kt ps2 rupanya..


Tuanku kata...
best ooo main golf! paling terer of course la aku ngan abg aku... tp ada sorang mamat tu, ktaorang baru ajar 9 lubang pertama, dia dh berjaya menciritkan aku ngan abg aku.. cis cis cis... kalau brani kita lawan lagi la ben!!!

pengajaran dan iktibar yg boleh diambil:
biasanya org yg merokok sama2, leh cepat mesra wpun xkenal... sama gak la, main golf sama2 boleh buat kita cpt mesra.. bezanya rokok xbaik utk kesihatan!

4 Response to "Businessman kena main golf"

  1. wani ezryl * says:
    2 Mei 2008 8:25 PG

    cess main ps3 rupanya :P ingatkan gigih la pergi usung beg golf semua meneroka padang golf itu kn hahaha

    eh blankqo, ps3 ley main internet kat tv ke? da lama nk tau ni ;]

  2. BlankQo says:
    2 Mei 2008 11:24 PG

    ps3 leh main internet kt tv..

    cuma aku tersilap tulis...
    aku main ps2, bkn ps3..
    haha ,ter prasan plak seolah2 ada ps3 :P

  3. ejoy Says:
    6 Mei 2008 4:47 PTG

    patutnye name aku kena ade gak ni.. hehe :-p

  4. BlankQo says:
    6 Mei 2008 4:58 PTG

    haha, sori ejoy, lupe plak..
    patut la aku kira2 cm short jer bilangannya :P