Foreign Exchange

Assalamualaikum... salam pembuka bicara
aku sebuah blog. aku sebuah blog. aku sebuah blog.


Vanishing Point

first skali, ni bkn web spam yg bercerita psl FOREX. and aku pun xhasut sape2 utk join Forex, kecuali klu org tu memang btul2 berminat or nk tau lebey lanjut, aku leh TUNJUKKAN korang jalan. n itu pun bkn tuan ku yg ajar, sbb tuan ku pun sama jahil. tuan ku cuma leh kenalkan ngan org yg mmg keje dia main FOREX ari2.

pagi td tuan ku n syam pg bukit bintang, menara HSBC. after few arrangement, dpt jugak tuan ku luangkan masa jmpa member dia yg br sebulan keje kt company yg uruskan FOREX trading. so disamping jmpa kawan lama, tuan ku amik kesempatan gak pg ofis dia utk blajar FOREX skit2. so dpt la sikit ilmu after lebey sejam diskusi berlangsung. sekurang2nya dpt blajar dr org yg betul, huhu.

abis jmpa member dia, tuan ku pun merayau2 kt lowyat balik. abis cerita...


Tuanku kata...
lupe nk gtau korang, aku dh guna Celcom 1+3 since last week. wuhuuuuu!

pengajaran dan iktibar yg boleh diambil:
setelah abis sesuatu keje, trus la balik ke opis. jangan merayau2 ke tempat lain.