The Rumor: SILVER

Assalamualaikum... salam pembuka bicara
aku sebuah blog. aku sebuah blog. aku sebuah blog.


masih ingat lagi rumor ni? ok, since the rumor revelation is coming soon, these are some of the rumors I heard regarding SILVER from trusted resources and dat is you, my readers :P. walau bagaimanapun ianya telah diubah suai sedikit bagi menyedapkan ayat... (it's a rumor so mesti ada tokok tambah cerita kan, :D)

  • tuan ku adalah merupakan SILVER Surfer yang sebenar, dan bukannya pelakon dalam cite Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer, yg telah memenangi anugerah PREMIUM [emberg]
  • tuan ku akan membeli sebuah monument Kuda Besi berwarna SILVER bersaiz 2.2 meter tinggi dan 3.1 meter panjang dan kuda betul yg bernama SILVER PREMIUM German Warmblood untuk diletakkan di tengah2 rumahnya bagi memastikan lebih ramai pelawat datang [ejoy]
  • tuan ku telah membeli sebentuk cincin SILVER berharga RM2000 kerana akan bertunang tidak lama lagi. Justeru pembeliannya itu, beliau telah diberikan sekotak tisu percuma berjenama PREMIUM [wani dan kaizendagreate]
  • bersempena parti buih yg akan diadakan pada hujung minggu ini, tuan ku telah membeli SILVER Dust utk diletakkan di mukanya. Beliau turut membeli tisu PREMIUM (sekali lagi) untuk membersihkan mukanya dikemudian hari. [wani lagi]
  • kerana xtau nk buat apa dgn duit yg banyak, tuan ku bercadang untuk membeli iPhone/MacBook Pro/MacPro yg berkaler SILVER kerana pernah menjadi penaja PREMIUM bagi produk Apple suatu ketika dulu [wani again dan chinan]
  • selari dengan hari pengumuman kamera D700 by Nikon, tuan ku telah seketul lens 12-24mm yang berwarna SILVER. Tetapi tidak dapat diketahui apakah hubungannya dengan perkataan PREMIUM. [dan wani]
  • Kerana perjalanan ke penang dari KL agak jauh, maka tuan ku telah membeli sebuah rumah di Perak (SILVER) dan mendapat diskaun berstatus PREMIUM sebanyak 20% kerana memenangi cabutan bertuah. [bzz]
  • bosan menaiki motor sehari2, lalu tuan ku pergi ke kedai kereta, membeli sebuah kereta edisi PREMIUM berwarna SILVER, cash! tetapi oleh kerana setelah dibawa beberapa kali dan tuan ku merasakan ianya xbest best, tuan ku telah jual balik kereta tu keesokkan harinya. [waniii dan chinan]
  • Hasil cabutan Sijil Simpanan PREMIUM BSN tahun 2008, tuan ku telah menerima pingat SILVER olimpik tahun 2008 [waniii]
  • Setelah menerima nasihat mak andam, tuan ku bersetuju untuk memilih tema pelamin berwarna SILVER, yang didapati tidak ada kena mengena dengan PREMIUM [zainal yang telah mengunci jawapan]
  • Saham syarikat PREMIUM-Cola yg akan dibeli minggu depan bakal memberikan tuan ku satu tin air cola beserta akaun Rapidshare PREMIUM secara peruma
  • Produk SILVER trusted brand oleh reader digest??? [chinan lagi] aku xtau rumor ni dgn lebih detail
  • Mercedes-Benz, Nissan GT-R.. bla bla... [ejoy] seolah2 hidup di alam maya plak

Tuanku kata...
byk gile rumor korang cipta... patutla dpt sambutan. no comment... it's rumors anyway. tunggu je la tika dan masanya. soon enough :)

pengajaran dan iktibar yg boleh diambil:
jgn percaya khabar2 angin

3 Response to "The Rumor: SILVER"

  1. wani ezryl * says:
    25 Julai 2008 4:47 PTG

    hek eleh ingatkan nk reveal apakah benda silver premium tu.. maseh nk bertekateki! lolx :PP maka kite akan membuat rumor lagi; ko nk pergi party quiksilver pakai pass premium (VIP). lepas tu baru ko beli cincin silver, and tempah pelamin kaler silver smbil menerima sijil simpanan premium BSN lalu membeli kereta waja silver edisi premium & bwk ina bersiar2 di pekan perak. HOHOHO :PP

  2. BlankQo says:
    28 Julai 2008 1:11 PG

    blum leh reveal lagi la wani slagi lum confirm... insyaallah this week aku gtau... tp idea ko menggabungkan sume rumor tu mmg cun, haha

  3. 文章 says:
    11 Ogos 2015 3:17 PTG

    餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問