What's on my Widescreen NOW?

Assalamualaikum... salam pembuka bicara
aku sebuah blog. aku sebuah blog. aku sebuah blog.


FXCM Trading Station II

FOREX Chart

kan aku dh kta kt korang tuan ku main forex skang... kenape, xpercaya ke??
graf GBP/USD (graf atas kanan) jatuh teruk sbb graf USD/JPY naik mendadak (graf bawah kiri)... best gile tgk graf2 ni.. especially bila korang buat untung, haha :P

Tuanku kata...
mentor aku ckp bole jual currency before beli, n jangan samakan stock market ngan forex. errk, boleh ke cmtu.. cm xlogik plak... haha

pengajaran dan iktibar yg boleh diambil:
belajar forex lagi best dari blaja statistik kelas Mahendran yg saiko, haha...

9 Response to "What's on my Widescreen NOW?"

  1. bZz says:
    21 Julai 2008 1:22 PTG

    Ing ada satu program. Yg boleh main and tinggal. Takyah monitor and still untung. Guna script/robot. Kalau modal 150dollar, boleh dpt 3-10 dollar... Cuma on pc, tinggal... Kalau market stabil, guna biasa. Dpt lebih...

  2. BlankQo says:
    21 Julai 2008 1:29 PTG

    erm, software ni leh buat auto buy n auto sell gak.. Ing guna Metatrader xsilap. Awit guna FXCM Trading Station. lebey kurang je kot :P

  3. wani ezryl * says:
    21 Julai 2008 2:09 PTG

    paper exam kelas mahendran:

    e.jawapan tiada di atas

    mahaha. saiko gile!!! :PP

  4. sewordz says:
    21 Julai 2008 3:56 PTG

    mmg sebuah ksronokan bila tgk untung dkt graf, tetapi satu kehampaan apbl tau graf tue menurun spt org main salji di switzerlandm, m'junam jatuh... uhuk...

  5. kaizenDaGreat says:
    21 Julai 2008 4:09 PTG

    wani ^ memang saiko... xpun dah penat2 kire, rupe2nye jawapannya "e".
    ~~hentak kepala kat meja...

  6. wani ezryl * says:
    21 Julai 2008 8:51 PTG

    hohh tidak raje, bile ko ckp camtu, baru kite teringat keperitan kite mengira kat berkajang2 kertas, pastu last2 jawapan dia e!! hohh noooo *hantuk seterika kat pintu lemari* :P

  7. BlankQo says:
    21 Julai 2008 10:13 PTG

    sewordz --> sbnrnya lagi dasat dari org yg jatuh main salji kt switzerland, wpun aku xpenah g switzerland, huhu

    wani & kaizen --> nasib baik aku reti kira separuh jer. pastu xreti kira lalu trus menjawab E. Tiada jawapan di atas :P

  8. kaizenDaGreat says:
    23 Julai 2008 8:11 PG

    ko jawab separuh? aku selalu je buat...hehehe... tapi ble dah kire2, konon2 xdapat jawapan pastu letak e. rupenye salah...
    paling xtahan, mase nak jawab, dr. bleh la plak buat pusingan sambil memerhatikan kite mengira... mau x gelabah.rasa mcm buat dosa. tgn menggigil, akal buntu, segala urat kejang...heheheh

  9. 文章 says:
    11 Ogos 2015 3:25 PTG

    餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問