Award: Brillante Weblog Premio

Assalamualaikum... salam pembuka bicara
aku sebuah blog. aku sebuah blog. aku sebuah blog.



td tuan ku bukak blog wani ezryl and dia kta wanie award 'Brillante Weblog Premio 2008' kt aku. sgt2 la mengharukan sbb umur aku xsmpai setahun, dh dpt award (actually xpenah dengar pun award ni, haha).

so aku buat skit research psl award ni... and dpt tau yg award ni diadaptasikan dari BRILLANTE AWARDS FOR EXCELLENCE oleh NSHMBA, which is actually xde kena mengena pun dgn dunia blog.

head_brillante

wpun dh dpt award ni, tp dipaksa utk dibagi2 kan kpd blog lain (ni ape cite ni, buruk siku ke???)... klu ikut versi omputih, dia suh bg kt 7 org. tp sbb aku ikut versi wani, so kt 4 org jek aku bagi (klu xnk bagi boleh ke?)
  • blog chedet: sbb br bukak blog n first post dh dpt beribu komen. damn!
  • blog ezrylpark (pulangkan blk): sbb penulisannya bole dibaca dgn penuh perasaan
  • blog bzz: sbb bersemangat update wpun berada di puncak gunung kinabalu
  • blog emberg: sbb dia alien???
  • blog raja: sbb dia raja???

Tuanku kata...
- klu sesapa xpuas ati n nk jugak award tu, amik je le.. aku bg free
- weekend ni aku busy+blk kg sbb abg aku kahwin lagi... so no update for this weekend. klu smpat aku buat auto-publish post

pengajaran dan iktibar yg boleh diambil:
award sepatutnya bukanlah satu bentuk pujian, tp satu bentuk ucapan terima kasih. sbb manusia itu tidak layak mendapat pujian...

7 Response to "Award: Brillante Weblog Premio"

  1. eM-BerG says:
    15 Ogos 2008 2:59 PG

    112^35!@354@!#5@!52#512#6984%32112#$%^31534&*233#52163$12#%347%^8679$847+
    l'[LP{'lp['l{ffd7u

    ucapan terima kasih dlm bahasa alien atas award yg diberikan

  2. ch|nan Says:
    15 Ogos 2008 1:39 PTG

    waahhh...gua kawin LAGI???giler arrr bunyinyaaa!!!!

  3. wani ezryl * says:
    15 Ogos 2008 1:55 PTG

    buruklah siku kite kalau ko bagi balik. x aci. nah! ambik jugak award ni balik biar kita buruk siku sama2.. hahahaaa (gelak sambil gosok2 siku yang buruk) :P

  4. kaizenDaGreat says:
    15 Ogos 2008 1:56 PTG

    alamak, dapat award nampaknye.. aku terpaksa la mengIMPROVEkan lagi blog tersebut...
    nway thanks...

    [menakutkan sebenarnya dapat award, others will expect more than before... tp sedih gak kalo xdapat pape... kurang motivasi kejap...] ;p

  5. BlankQo says:
    15 Ogos 2008 3:09 PTG

    chinan --> xtau nk buat ayat yg sesuai.. :P
    wani --> ko mengakibatkan aku buruk siku gak.. haha
    kaizen --> ala, malu2 plak... bkn ko rasa berbanggga ke.. haha :P

  6. kaizenDaGreat says:
    18 Ogos 2008 1:59 PTG

    malu-malu... hahahahha, ape ko ingat ini lagu Dina ka? malu tapi mau?? ;p

  7. Eiyna says:
    19 Ogos 2008 2:39 PTG

    teruk betul main pas2 siku yg buruk...eiyyerkkk;p