Pecah Penjara

Assalamualaikum... salam pembuka bicara
aku sebuah blog. aku sebuah blog. aku sebuah blog.


bercerita skit psl tv arini. rancangan bersiri kegemaran tuan ku, Prison Break Season 4 akan mula ditayangkan pada hari esok... ya, anda tidak tersalah baca, ESOK (1 Sept 2008)! tapi di tv US la, of course. namun biasanya bole tonton kt internet di FOX on Demand a week after utk international fans.

antara kandungan season 4:
  • Sara awek Scoldfield masih hidup!
  • Scoldfield akan work together ngan sorang ejen FBI kali ni
  • Sorang (atau mgkin 2) dari watak utama cite ni akan dihapuskan
  • tp kekosongan itu akan diisi ngan seorang hacker yg join the club
  • Instead of breaking-out the prison, this time they breaking-in!

seterusnya adalah mengenai iklan tv perfume Silky yg dilakonkan oleh Mawi and Sharifah Amani. bagi yg ada astro, aku tau korang mesti xtengok iklan ni kan kan kan???
  • xsangka mawi leh berlakon ngan baik. memula aku pun confuse tu mawi ke?
  • iklan yang kelakar dan best (tgk muke mawi kt minit ke 0:43 :P)

Tuanku kata...
sib baik aku xpasang astro, klu x sure xleh tgk iklan2 malaysia yg semakin best --> ayat nk sedapkan ati :P

pengajaran dan iktibar yg boleh diambil:
sila berbangga ngan bahasa malaysia... mcm org jepun n perancis yg bangga ngan bahasa diaorang. n jgn tgk tv dekat2 ok... klu boleh biar 300kaki jauh dari tv :P

7 Response to "Pecah Penjara"

  1. wani ezryl * says:
    31 Ogos 2008 8:00 PTG

    wahhh terima kaseh krn bg info pasal prison break 4!! 2minggu dr skang, akan gigih tengok streaming prison break yeahx!! xD *biasanya diorang akan upload lps 1-2minggu siaran okoko harap2 la kan*

    weh kite ada astro tp kite tgk pulak iklan tu.. lolx. mawi mmg xboleh blah, kelakar.. hahaha

  2. eM-BerG says:
    1 September 2008 2:28 PG

    apa barang2 streaming ni korang.. x maen arr..
    2 jam pas siaran sure dah kuar kat torrent..
    ni web sumber sahih dan benar
    www.eztv.it
    donlod kejap jer pon pakai torrent
    kalau kat korea laa kan.. KALAU =p

  3. BlankQo says:
    1 September 2008 2:39 PG

    tau boleh download dr torrent... tp xleh iklan kan kpd kerosakan dlm blog :P

    ermm, mb sehari gak kot download guna torrent kt msia ni...

  4. wani ezryl * says:
    1 September 2008 11:54 PG

    cetts emberg cetts :PP *muka jeles gile smbil cakar2 dinding lolx* <--nak suh adik dload. dload2 ni keje dia. streaming2 keje kite ahax.

  5. kaizenDaGreat says:
    2 September 2008 8:14 PG

    weh, pegi keje... buat keje... ni keje donload cite ape kes...
    ;p

  6. ch|nan Says:
    2 September 2008 8:48 PG

    beb...jgn lupa simpan sumer yg lu donlod utk gua copy plak...maklumla..umah xder intenet..yg gua tau, copy copy copy..kalo ada movie2 baru yg mnarik pn simpn dlu smpi gua sedut dr laptop lu k..huuuh..btw gua pn tgk gak eklan silky 2 wpn umah gua ada astro!!!!

  7. eM-BerG says:
    2 September 2008 3:18 PTG

    dah tgk lom korang?haha... siyes besh giler..
    http://theycallmealien.blogspot.com/2008/09/prison-break-gossip-girl.html
    rujuk post ini untuk kejelesan lanjut