aku ske ar blog ko

Assalamualaikum... salam pembuka bicara
aku sebuah blog. aku sebuah blog. aku sebuah blog.


ok, ni adalah mengenai award given by wani last week *lama tul biarkan award tu berhabuk. jadi bertanggungjawab menge-pas award tersebut kpd org len. ermm.. to be honest byk blog disukai tuan ku. klu check rss reader, hundreds blogs read everyday. so to be fair, org yg dh dpt award brillante dulu aku xbg dh *tp klu nk gak, amik lerr... so dis is the award's logo:


I love your blog award
"terima kasih diucapkan kepada wanie (again) yg sudi memberikan anugerah ini.. tidak lupe kpd mak ayah dan cikgu2 tadika tuan ku.." *ok, stop it! so ditujukan kepada:
dengan ucapan, update2 lah blog tu oiii... we love ur blog!!!

Tuan ku kata...
klu korang tgk kt 'Followers' blogger, aku mmg xadd korang. tp bkn bererti aku xread blog korang.. cuma sbb fungsinya clash dgn rss reader aku yg len. tgk la, klu aku rajin aku buat ler. so just tambah lagi sorang follower manually, mewakili aku ;)

pengajaran dan iktibar yg boleh diambil:
sila la slalu update blog anda! n jgn menyesal xdpt award ni hanya sbb anda slalu update blog anda :P

9 Response to "aku ske ar blog ko"

  1. eM-BerG says:
    12 September 2008 3:59 PG

    yeay 1st...
    lol bajet sepertinyer ini blog chedet yg kompom ada komen x terhingga..
    x kire sy nak gak balek award ni..
    mana leh.. kena arr maintain pegang award

  2. wani ezryl * says:
    12 September 2008 8:05 PG

    haha ucapan suh update blog tu sangat tepat! :PP (nampak sangat a diorang busy skang lolx)

  3. saya says:
    12 September 2008 12:11 PTG

    nasib baik award i luv yr blog..kalo dapat i luv tuan blog nayaaaaaa....

  4. BlankQo says:
    12 September 2008 12:54 PTG

    emberg --> ok2.. sy tujukan award ini juga kpd mereka2 yg pernah dpt award sblm ini :D silalah ambil

    wani --> yer, mereka kena diberi sogokan skit br nk update blog :P

    saya --> klu ada award i luv tuan punya blog, bole jadi perang dunia nnti.. haha :P

  5. Eiyna says:
    12 September 2008 1:10 PTG

    ..huhuh ini adalah anugrah yg amat memperli...nwey..thx alotz kasi award ni...if nak maintain...so jgn update blog...kot2 pasni dpt award len plak;p uyeeeeaaa!!!

  6. kaizenDaGreat says:
    12 September 2008 1:12 PTG

    blankqo kena perli dengan emb...
    hahahahahahah

  7. BlankQo says:
    12 September 2008 2:30 PTG

    eiyna --> bkn perli, ni kire pemangkin.. tp jgn harap la nk dpt award len pasni klu xupdate gak :P

  8. wani ezryl * says:
    13 September 2008 6:15 PG

    anugerah i love tuan blog?? hahaha. ape lagi, wujudkan cepat! mari kite tengok berapa banyakkah pulak yang mencintai tuan blog ini ekeke

  9. 文章 says:
    11 Ogos 2015 3:21 PTG

    餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問