Teka hari ni hari ape??

Assalamualaikum... salam pembuka bicara
aku sebuah blog. aku sebuah blog. aku sebuah blog.


3rd October

ok ok, guyyysss... teka arini aripe selain jumaat and ari raye??? ala teka la, teka la... :P

yesssss rightttt, arini bestday tuan ku! <-- sy assume anda semua meneka dgn betul dan ingat bestday tuan ku :P sila poskan hadiah anda di alamat yg tertera di bawah

byk tul post psl bestday ujung2 taun ni... tu blum masuk lg bestday 3 sibling tuan ku yg berarakan pada bulan sebelas nnti... huhu

teka adiah pe dpt taun ni??? yer halimmm, hadiah berupa jam tangan rolex bernilai 3 juta ringgit dan tiket penerbangan pergi shj ke australia dan candi borobudur... *sila baca dgn nada pengumum hadiah dlm rancangan roda impian

owh, dh tentu la adiah tu tipu je.. sbb ni juga adalah schedule post.. raya maaaa, mne balik umah lagi... :) klu dpt pun adiah tu mesti penin kepala nk carik duit utk tiket penerbangan balik.. hehe

F for Farid

Tuan ku kata...
ingatkan nk letak video lagi Birthday Song from Tenacious D yg gile tu.. or Selamat Ulang Tahun from Jamrud tp dua2 tu xde kt youtube.. huhu. korang carik la sendiri :P

pengajaran dan iktibar yg boleh diambil:
sambutlah harijadi anda dengan meriah biarpun org lain xingat... dptkan makanan percuma sekiranya bestday anda di hari raya dengan melawat sanak saudara

9 Response to "Teka hari ni hari ape??"

  1. kaizenDaGreat says:
    3 Oktober 2008 9:55 PG

    Selamat Hari Jadi @ Happy Birthday! Welkam to club 24... cheh, mcm cerita 24 la plak. pasni kita g letupkan kedai kek! ;p

    nway, have a great BIRTHDAY! May God Bless U! May your DREAMS come true!

    ~lompat patrick star, 4 1/2 kali xD

  2. Nadia says:
    4 Oktober 2008 4:56 PG

    selamat berumur ____ !!
    sila isi ruang kosong dengan apa sahaja nombor yang anda mahu asalkan anda bahagia.

    oh nak hadiah?
    saya berjaya ditipu ngan penuh yakinnya oleh anda dek hadiah birthday yang tertera tu. wahaha...kejayaan menipu itulah hadiah okeh XD

    again, selamat hari lahir!!

  3. BlankQo says:
    4 Oktober 2008 2:54 PTG

    mekasih2 sume... hehe...

  4. faezah Says:
    5 Oktober 2008 6:19 PTG

    ni atas permintaan pihak2 yg tertentu...mereka suruh saya menyebarkan hal2 berikut:

    masa dia kecik2 time pelat2 skit...
    kejadian sy tak ingt tp dorg suh saya tulis...."awit takde kiki!!"...haha...bermaksud.."takde gigi..."

    yg kedua...atok ckp awit tak suke makan nasi lembek...pada satu ketika itu...mak dia masak nasi lembek...dan tanpa ragu2 dia menelefon atok...mengadu kat atok mak masak nasi lembek...huhu....

    sekian sahaja amanah yg saya perlu laksanakan...terima kasih...

    anyway happy birthday...

  5. BlankQo says:
    6 Oktober 2008 12:35 PG

    woit2.. rahsia2 tu xperlu la dibongkarkan :P

  6. wani ezryl * says:
    6 Oktober 2008 4:03 PG

    selamat ulangtahun ke-18! <--dalam jiwa. hahaha xDD everyone is 18 if they'r fun like us! ^^ happy birtday.

  7. Mawar_MeLaTi says:
    6 Oktober 2008 11:48 PG

    Hepi Besday.. :)
    Sory lmbat wish... Smg dpnjgkn umr, dmurahkan rzki, dbrikan keshatan yg baik, dan d'p'cptkan jdoh.. :) Hehhee...
    SELAMAT HARI JADI...

  8. Eiyna says:
    6 Oktober 2008 3:02 PTG

    SLAMAT ARI LAHIR DEAR...ahaxx... mmg teruk betul...besdei die pon sy terlupe...baru wish smalam... adiah pom xbeli ape2...xpe2... yg penting ikhlas...hahahh ;p

  9. ch|nan Says:
    7 Oktober 2008 2:21 PTG

    xdak post mcm ikmal nya b'day ker??huhhuhu...

    btw...ahmed telah membuat 1 seprise party memotong kek di umah atok d lenga...dan mangsa (penulis blog) terlalu berjaga2 takut disimbah dek air rendaman baju ngan air tepung...tetapi sumer tu xberlaku sbb takut berkecah umah atok time2 raya...huhuhu

    hepi b'day bro..smoga pjg umo n dmurahkn rezeki...cepat2 kawin yer..