2 things I missed

Assalamualaikum... salam pembuka bicara
aku sebuah blog. aku sebuah blog. aku sebuah blog.


dua perkara tuan ku terasa hilang + rindu... 1st is blogging time. and secondly is outing time aka kuar amik gmbar. so bersempena cuti yg berkesan ni tuan ku pun curik masa utk buat benda2 tu.


smalam tuan ku n faizal n jaynal n pekan telah pg bukit ampang utk amik sunset KL... saje la ske2 kuar, dh lme gile xkuar. mmanjang duk bizi jerk...

City at sundown

City at sundown

City at sundown

cm best jer amik gmbar sunset ni kan (sbb senang nk dpt gmbar cantik, kne sbr jer+luck cuaca)... :P yg ni plak amik mse tuan ku kt kelantan aritu

Sunset from the East

Little home at the end of village

thats all :)

Tuan ku kata...
aku rse cm nk print jer sume master piece aku, buh kt frame.. n gantung kt ruang tamu umah... owh, kos tu... nk print, beli frame, beli skru n beli drill... damn!

pengajaran dan iktibar yg boleh diambil:
amik gmbar byk2, pastu simpan dlm hard disk... ape pun xjadi.. jadi tukun pun x. sila la jual gmbar2 anda... dpt duit gak -ckp mmg senang xD

5 Response to "2 things I missed"

  1. wani ezryl * says:
    3 Mei 2009 12:58 PTG

    wah lawa2 semuanya xD senang je, ko register sewa booth kat art event, ko print buat postcards ke posters ke, then ko jual a kat situ :]

  2. BlankQo says:
    3 Mei 2009 1:44 PTG

    wani -> aku nk lantik ko jd photo manager aku la leh? :D

  3. cik erin says:
    3 Mei 2009 6:02 PTG

    yg dkt kelantan tu plg cantik.
    thumbs up! ;)

  4. Juz an ordinary Hidayah says:
    7 Mei 2009 4:46 PTG

    wah..gilos punya lawa...

  5. BlankQo says:
    8 Mei 2009 12:19 PG

    thanx erin & hidayah... that is very supportive :)