They Call Me Alien Too

Assalamualaikum... salam pembuka bicara
aku sebuah blog. aku sebuah blog. aku sebuah blog.


hari ni masuk hari kedua di bumi korea, dijangka hujan ptg ni. ptg smalam after em settlekan keje dia, tuan ku dan rakan2 dibawa berjalan ke syurga aweks2 korea.

Ewha, Korea

Ewha, Korea

menaiki bas ke subway stesen sindorim, tuan ku dibawa trus ke Ewha Womans University. It's just the correct place to see korean urbun lifestyle.

Ewha, Korea

Ewha, Korea

Ewha, Korea

Ewha, Korea

Kt korea, pendatang2 dgn izi dipanggil alien. mgkin sbb cara hidup yg membezakan. tp xpasti pulak utk pendatang tanpa izin. mgkin diaorg panggil PATI jugak kot.

Ewha, Korea

Korea

Ewha, Korea

org korea kerap bersenam, n park diaorg bole katakan 24/7 full. most cycling, wpun ada yg main rollerblade n jogging. basikal antara kenderaan yg laku di korea. xmacam malaysia, sbb malaysia maju... malaysia ada motor dan mat rempit.

Ewha, Korea

kt sini, dressing cmna pun xde masalah... asalkan berpakaian kot. dressing muda mudi of course up to date. tgk je la cmna diaorg beli belah di mlm minggu, jauh lg ramai dr org kita kt jalan TAR. even though cmtu, mslh traffic jem situ xla worst sbb pejalan kaki sume tggu lampu isyarat utk melintas... (dr yg aku nmpak ar)

Ewha, Korea

Ewha, Korea

Ewha, Korea

mknan diaorg plak, sure xhalal. toilet sure xde paip air, even though air paip korea bole minum direct (ni em kate, mmber dia ada yg xyakin). arak dijual merata2... diaorg minum arak, kitaorg minum air susu pisang... kira sama taraf la tu

Ewha, Korea

Ewha, Korea

Ewha, Korea

Ewha, Korea

Ewha, Korea

Susu Pisang

Tuan ku kata...
gmbar xdpt upload sume sbb flickr account limited, bandwith bln ni dh tggl skit so just upload gmbar penting jerk

pengajaran dan iktibar yg boleh diambil:
takes what's good, leave what's bad... lagipun, kitakan org malaysia...