Second Rumor

Assalamualaikum... salam pembuka bicara
aku sebuah blog. aku sebuah blog. aku sebuah blog.


owhhhh (mengeluh), seringkali tuan ku menghadapi masalah malas tulis blog di awal minggu...

actually ada cite psl weekend tp aku post utk next time la sbb ade cite utk arini

tuan ku de told wani duit akan mengalir ngan pantas bulan ni n dia mensuggestkan utk buat rumor. at first cm xde idea gak tp ttiba de idea *ohoii, ni pun nk cite ke? bg yg membaca aku korg mesti tau cite psl rumor yg bertajuk SILVER... so rumor aku kali ni aku xkan reveal lmbt2 cm aritu.. the rumor is

"GOLD"
...
...
...

owh, aku rase cm dh terkantoi plak dari tajuk yg diberi.. so aku reveal kan je la *mmg cepat direvealkan :P

Habib Jewel

Tuan ku kata...
tpaksa g 3 branches (alamanda, bangsar, semuahouse) utk carik dat particular design yg bersaiz betul. smpai tpaksa mintak tlg branch bangsar call n tanya branches lain

pengajaran dan iktibar yg boleh diambil:
benda baik xelok dilambat2kan.. :P

17 Response to "Second Rumor"

  1. kaizenDaGreat says:
    17 September 2008 7:51 PG

    wahhahhha... aku menanti cerita sebenar... ;p

  2. wani ezryl * says:
    17 September 2008 9:11 PG

    wahh adakah farid akan mengakhiri zaman bachelornya nanti? sama2 kita tunggu pengumuman rasmi xD

  3. ofleza rensco says:
    17 September 2008 10:15 PG

    *sambil diselangi lagu klasik 60an---*
    "..ala omak kawenkan aku..ala omak kawenkan aku.." -- sila ulang 18 kali..timekaseh! haha!

  4. .. faizuRa .. says:
    17 September 2008 11:25 PG

    wahh..ade org mau kawen ler..:D

    yup..benda baik xbaik dilengah2kn..selamat meninggalkn zaman bujang ok..:-)

  5. dR rA1z Says:
    17 September 2008 1:09 PTG

    salam... congrates.. huhu.. but than make sure i ade mase majlis.. takmo lar jaman kitorng [em n me] tak de.. huaaa... tak sabo nye menanti hari bertuah... jgn lmbt2.. nnt ade effect pade ur next generation.. huhu.. tnye lar medic student psl mende ni pro.. [even medic student paling lambat kawen :P]

  6. BlankQo says:
    17 September 2008 2:43 PTG

    ohoo mengapakah aku sgt suke melihat rumor2 tumbuh meliar sedangkan aku xberkata pape pun :P

    *wanii, aku ske ar buat rumorr.. haha

  7. wani ezryl * says:
    17 September 2008 4:22 PTG

    ko mmg. kite rs kalau ko x kerja membabitkan komputer, ko adalah sorang wartawan hiburan ruangan gosip panas. ahaha. setuju? ;D

  8. BlankQo says:
    17 September 2008 4:34 PTG

    bole2.. asal jangan jadi mama huzz atau nizam kring2 sudah la, haha

  9. kaizenDaGreat says:
    17 September 2008 4:48 PTG

    aku nak tau cite sebenar...
    ~ dasar pemalas nak pikirkan rumor org... :p

  10. BlankQo says:
    17 September 2008 11:51 PTG

    ok2.. takut aku tgk kaizen mengamuk.. keluar pedang thundercat kang susah plak aku :P

    actually it's a ring for the engagement.. not wedding.. not yet.. huhu

  11. eM-BerG says:
    18 September 2008 12:17 PG

    haha... kawen kawen kawen!!!(dgn nada seperti drink drink drink)

  12. kaizenDaGreat says:
    18 September 2008 8:10 PG

    yuhu...!thanks for the info!! tahniah...hahahah
    ~akhirnya, xjadi mengamuk :P

  13. ch|nan Says:
    18 September 2008 8:43 PG

    engaged??hhmm...congrats arrr..cpat2 kawin la yer..welcome 2 da club!!!

  14. faezah Says:
    18 September 2008 3:15 PTG

    bilakah??

  15. BlankQo says:
    19 September 2008 4:14 PTG

    tggu je la bila tiba masanya :P

  16. Eiyna says:
    20 September 2008 9:33 PG

    no comment! (smbil muka merah2) ameen...n insyaAllah..moga doa kalian makbul..

  17. faezah Says:
    21 September 2008 10:08 PTG

    buat la masa raya..
    anan raya lepas...
    korg raya ni..
    then raya depan pp lak....
    hahhaha...